Advaita. Eliberarea divinului in sine...

Advaita. Eliberarea divinului in sine...
  • Advaita. Eliberarea divinului in sine...
Advaita. Eliberarea divinului in sine... de la SOLISIS
Editură SOLISIS
ISBN 606-95505-3-3
Număr de pagini 194
Limba Romana
Anul apariției 2022

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

78,75 lei
Indisponibil
 

Descriere

Această carte abordează cel mai important subiect care poate exista în viața unui om: recunoașterea Forței care îl locuiește, aceea a unei Lumini minunate.

Scopul său? Calmarea neliniștii noastre, a suferințelor și descoperirea unui spațiu de Pace și Unitate în noi, pe care nimic nu îl poate murdări.

Starea prin care acest Spațiu interior se trăiește poartă numele de Advaita. Dacă Tradițiile afirmă că nu o gustăm decât la capătul unei căi lungi ce duce către Înțelepciune, Daniel Meurois ne vorbește aici într-o manieră diferită și simplă.El plasează căutarea spirituală în cotidianul nostru și face abordarea sa accesibilă tuturor celor care vor sincer să „treacă la o altă viteză” și să renască în ei înșiși…acolo unde sensul Unității se revelează ca o bijuterie.

Instrumentele sale? Bineînțeles multe informații, anecdote și reflexii despre propriile trăiri dar și multe exerciții practice și meditații, la îndemâna fiecăruia.Realizăm că eliberarea divinului din sine e accesibilă și devine scopul evident și inevitabil al tuturor celor care aleg Pacea și Bucuria… în ei înșiși și în lumea noastră.

O carte care unește subtilul cu concretul…

O carte necesară…

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 426369