Privire din Inalt

Privire din Inalt
  • Privire din Inalt
Privire din Inalt de la SOLISIS
Editură SOLISIS
ISBN 606-95505-4-0
Număr de pagini 251
Limba Romana
Traducator Dan Profir
Anul apariției 2022

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

78,75 lei
Indisponibil
 

Descriere

O carte unică a lui Daniel Meurois, care de data asta nu mai relatează din călătoriile sale astrale ci se întâlnește la biroul său cu vizitatori invizibili cu care dialoghează.

Această carte își propune să ne poarte foarte departe… mult mai departe decât am crezut vreodată că am putea ajunge.

Ea relatează un eveniment ieșit din comun trăit zilnic de Daniel Meurois timp de un an. 

Îmbrăcând forma unui îndrăzneț jurnal de bord, paginile sale mărturisesc despre întâlnirea dintre autor și o Prezență invizibilă, mesagera a ceea ce a fost denumit în mod convențional „Fraternitatea Galactică”. Din conversația lor, relatată cu fidelitate, a rezultat această carte captivantă și bogată în informații.

Dând dovadă de înțelepciune, cunoaștere, bun simț și chiar umor, Prezența „nepământeană” se exprimă pe parcursul unui dialog incitant, pentru a lămuri o mulțime de noțiuni care stârnesc adesea confuzie în mințile noastre aflate în căutarea adevărului.

Vom descoperi abordări surprinzătoare ale unor concepte cu totul noi, concepte care ne propulsează la o înălțime cu adevărat diferită, acolo unde propria noastră viață poate căpăta subit o altă semnificație…

În acest fel, ni se deschide o veritabilă poartă inițiatică pentru a înțelege ce este viața pe anumite planete înrudite cu a noastră… Ne regăsim astfel în fața unei evidențe care constituie sursă de inspirație și sprijin în metamorfoza propriilor noastre conștiințe.

O întâlnire cu totul aparte pentru toate acelea și toți aceia care nu se tem să spargă granițele lor interioare…

Din aceeaşi categorie

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 426371