Atentie! Valoarea minima a cartilor comandate trebuie sa fie 20 lei. Conditia nu se aplica in cazul rezervarilor.

Pentru comenzile de peste 150 LEI cu livrare in Romania, indiferent de  modalitatea de plata, livrarea este GRATUITA, prin Posta Romana si curier rapid.

Taxe pentru curier rapid pentru comenzi sub 150 lei 

Comenzile livrate prin curier rapid in Bucuresti si in zona Metropolitana au o taxa fixa de 8.00 LEI/colet (intre 0,01 - 15 kg). 

Zona Metropolitana cuprinde Otopeni, Pipera, Voluntari, Pantelimon, Dobroesti, Popesti-Leordeni, Magurele, Bragadiru, Chiajna, Mogosoaia, Chitila, Buftea, Dudu, Rosu.

Comenzile livrate in tara au o taxa de 16.00 LEI/colet (intre 0,01 - 10 kg).

Comenzile livrate prin serviciul Bucuresti Today: preluare si livrare in aceeasi zi in Bucuresti au o taxa fixa de 20,00 LEI/colet ( intre 0,01 - 5,00 kg ). Pentru acest serviciu se plateste taxa indiferent de valoarea comenzii. Preluarea comenzilor se face pana in ora 12.00.

Taxe pentru Poşta Română pentru comenzi sub 150 lei 

Se percepe o taxa fixa de 15.00 lei/colet atat pentru expedierile facute in Bucuresti cat si pentru cele in tara.

Taxe de transport pentru livrari in strainatate 

Daca sunteti din strainatate si doriti sa comandati, puteti plasa o comanda, urmand a va comunica ulterior detalii suplimentare referitoare la pretul total, taxele postale si durata livrarii in functie de tara unde va aflati.

 Ca modalitati de plata pentru comenzile externe acceptam doar plata prin card, ordin bancar sau Paypal, optiunea de plata ramburs nefiind disponibila.

 

Nu ezitati sa ne contactati la comenzi@librariaeminescu.ro pentru orice detalii, inclusiv pentru a comanda direct pe email titlurile care va intereseaza .