Din 25 mai 2018 devine aplicabil Regulamentul European nr. 2016/679 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal. Scopul principal al acestuia este cresterea nivelului de protectie a datelor personale si crearea unui climat de incredere care sa permita fiecarei persoane controlul asupra propriilor date.  
Prelucram date cu caracter personal doar in baza unui temei legal, intrucat trebuie sa intocmim facturi celor care au cumparat de la noi si doresc acest lucru si/sau celor care au aplicat pentru cardul de fidelitate, precum si pentru indeplinirea obligatiilor legale care deriva din acestea.


Blogul si siteul utilizeaza fisierele tip cookie pentru a stoca informatiile pe calculatorul dumneavoastra. Aceste fisiere cookie nu contin informatii despre alte aplicatii ci ele sunt folosite doar pentru usurarea navigarii pe blog si site. Adresele de email sunt utilizate doar pentru confirmarea inregistrarii dumneavoastra ca utilizator si pentru parola (si pentru trimiterea unei noi parole daca ati uitat-o pe cea curenta).

Prin apasarea pe butonul de inregistrare se considera ca sunteti de acord cu aceste conditii.