Un strop de intuneric, vol. I

Un strop de intuneric, vol. I
  • Un strop de intuneric, vol. I
Un strop de intuneric, vol. I de la LEDA EDGE
Editură LEDA EDGE
ISBN 606-95192-5-7
Număr de pagini 377
Limba Romana
Traducator Alexandru Szollo
Anul apariției 2021

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

47,50 lei
Ultimul exemplar
Cantitate
 

Descriere

Persefona este zeita primaverii, insa numai cu numele. Adevarul este ca, atunci cand era doar o copila, florile se ofileau sub atingerea ei. Dupa ce se muta in Noua Atena, Persefona spera sa poata duce o viata modesta, deghizata intr-o jurnalista muritoare.

Hades, Zeul Mortii, si-a cladit in lumea oamenilor un adevarat imperiu al jocurilor de noroc, pe care se zvoneste ca nimeni nu le poate castiga.

Dupa o intalnire intamplatoare cu Hades, Persefona se trezeste prinsa intr-un contract imposibil cu Zeul Mortii: fie reuseste sa creeze viata in Lumea de Jos, fie isi va pierde libertatea pe vecie.

Totusi, acest pariu face mai mult decat sa dezvaluie esecul Persefonei ca zeita. In timp ce aceasta se straduieste sa isi recapete libertatea, dragostea ei pentru Zeul Mortii devine din ce in ce mai puternica – si, din nefericire, e imposibila.

„Mi-a placut extraordinar de mult cum, in lumea zugravita in paginile acestei carti, zeii si zeitele au ocupatii rezervate muritorilor. Zeus detine o agentie de marketing si publicitate. Apollo este rockstar. De asemenea, mi s-a parut interesant cum zeitatile sunt portretizate ca fiind celebritati moderne, cu paparazzi care le urmaresc fiecare pas, participari la evenimente de gala si articole in ziarele de scandal.” (SmexyBooks.com)

Din aceeaşi categorie

Cărți de același autor

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 413354