Regele razboiului si al sangelui

Regele razboiului si al sangelui
  • Regele razboiului si al sangelui
Regele razboiului si al sangelui de la LEDA EDGE
Editură LEDA EDGE
ISBN 606-9740-11-8
Număr de pagini 383
Limba Romana
Traducator Ioana Bena
Anul apariției 2022
Categorie Romane de actiune

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

54,90 lei
În stoc
Cantitate
 

Descriere

Scarlett St. Clair, autoarea celebrei serii Hades X Persefona, revine in atentia fanilor cu un fantasy plin de pericol, intuneric si romantism nestavilit.

Casatoria lor este razbunarea lui!

Pentru Isolda de Lara, ziua in care va fi mireasa va fi si ziua in care isi va ingropa sufletul. Pentru a pune capat unui razboi care dureaza de ani buni, dar si pentru a-si proteja supusii din regat, printesa trebuie sa se marite cu regele-vampir Adrian Aleksandr Vasiliev si sa-l omoare.

Totusi, tentativa ei de asasinat este zadarnicita, iar Adrian o avertizeaza pe frumoasa lui logodnica, Isolda, ca, daca va mai incerca sa il ucida, o va transforma in strigoi. Speriata ca ar putea deveni lucrul pe care il uraste cel mai mult pe lume, tanara cauta alte modalitati de a-l sfida pe suveran si de a supravietui revarsarii de violenta, dar si masinatiunilor politice de la cumplita curte regala a vampirilor. 

Doar ca nu de acestea se teme cel mai mult printesa, ci de insusi Adrian si de atractia nestapanita pe care o exercita asupra ei. Invaluit in mister si prizonier al unui trecut despre care refuza sa vorbeasca, regele-vampir incepe sa ii para Isoldei tot mai putin un monstru. In ciuda pasiunii incontestabile care ii leaga, Isolda se intreaba de ce suveranul - aprig, crud, fara mila, dar, uneori, inexplicabil de tandru - a ales-o drept soata.

Raspunsul pe care il va capata ii va spulbera lumea.

Din aceeaşi categorie

Domino

Lucian-Dragos Bogdan, Teodora Matei, Daniel Timariu
27,00 lei

Cărți de același autor

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 420973