Un visator ratacit in viitor

Un visator ratacit in viitor
  • Un visator ratacit in viitor
Un visator ratacit in viitor de la EDITURA LEVIATHAN
ISBN 606-95136-3-7
Număr de pagini 124
Limba Romana
Anul apariției 2021

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

21,00 lei
Stoc limitat
Cantitate
 

Descriere

„Încurajat de reacțiile cititorilor primei mele cărți, am continuat să scriu și din cuvânt în cuvânt, din povestire în povestire, din vis în vis, am ajuns să scriu a doua mea carte. Este, dacă vreți, o continuare a primei mele cărți Vise și visători. Câteva povestiri cu tentă S. F. în care am încercat să redau nevoia de dragoste, vise și visare a oamenilor. Sper să vă placă și să o citiți cu aceeași plăcere și nerăbdare la fel ca pe prima mea carte. Această carte este dedicată fiicei mele Micu Lavinia Andra și mamei mele Micu Runceanu Valeria.” – Pompilius Micu.

„Întâmplări care, poate, se vor fi petrecut astăzi, moravuri, relații sociale din lumea contemporană sunt proiectate de Pompilius Micu într-un viitor îndepărtat, într-o lume imaginată ca într-un vis «rătăcit» în universul guvernat de o tehnologie mult mai avansată decât cea actuală. Va reuși ea ne ferească de eternele metehne omenești, va fi, în abstracțiunea ei, paradoxal mai umană decât societatea de azi?

La granița cu literatura SF, Pompilius Micu ne invită prin anii astrali 2547, 2678, 2744, 2631, 2796, 2722, într-o proză scrisă în ritm alert, cu dialoguri vii și personaje bine conturate, în care, ca într-o oglindă, ne putem recunoaște.” – Costin Tuchilă.

Din aceeaşi categorie

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 424010