Urmatoarele tale cinci mutari. Stapaneste arta strategiilor de afaceri

Urmatoarele tale cinci mutari. Stapaneste arta strategiilor de afaceri
  • Urmatoarele tale cinci mutari. Stapaneste arta strategiilor de afaceri
Urmatoarele tale cinci mutari. Stapaneste arta strategiilor de afaceri de la ACT si POLITON
Autor Greg Dinkin
Editură ACT si POLITON
ISBN 606-913-949-3
Număr de pagini 414
Limba Romana
Traducator Romica Lixandru
Anul apariției 2022
Categorie Sfaturi practice

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

57,00 lei
Stoc limitat
Cantitate
 

Descriere

Urmatoarele tale cinci mutari: Stapaneste arta strategiilor de afaceri / Your Next Five Moves: Master the Art of Business Strategy de Patrick Bet-David cu Greg Dinkin face o analogie intre sah si afaceri si te invata sa abordezi afacerile, asa cum abordezi o partida de sah. Dar cartea aceasta nu este catusi de putin despre sah.  Cartea de fata este 100% despre afaceri si iti va furniza cateva strategii pe care, probabil, vei dori sa le implementezi cat de curand si in afacerea ta. 

Geniul sahului Magnus Carlsen era capabil sa gandeasca cu 15 mutari in avans. Despre Elon Musk (si el un bun jucator de sah), fratele sau Kimbal spunea ca este capabil sa gandeasca lucrurile cu 12 mutari in avans. Patrick Bet-David te va invata si pe tine la randul tau sa gandesti ca un maestru strateg in afaceri, adica  cu cel putin cinci mutari in avans.

Din carte vei afla de asemenea:

 1. Sa te distingi si sa iti comunici valoarea unica;

 2. Sa gasesti investitori si sa obtii o evaluare avantajoasa pentru un exit profitabil;

 3. Sa atragi talente de top si sa creezi stimulente cu ajutorul carora sa cultivi aceste talente si sa le retii; 

 4. Sa mentii sistemele intr-o perioada de dezvoltare rapida si sa-ti pastrezi fortele/sanatatea mintala in perioadele haotice; 

 5. Sa analizezi dificultatile, sa iei decizii si sa solutionezi problemele in mod eficace; 

 6. Sa iti dai seama cine vrei sa fii si ce vei lasa in urma ta; 

 7. Sa negociezi, sa vinzi si sa creezi strategii, de parca viata ta ar depinde de asta.

Studiile de caz folosite de Patrick Bet-David pentru a te ajuta sa intelegi cum gandesc si cum actioneaza cei mai de succes antreprenori si strategi, iti dezvaluie povestile unor personalitati precum: Ray Dalio, Billy Beane, Robert Greene, Kobe Bryant, Patty McCord, dar si ale unor gangsteri, precum: Salvatore Gravano, zis "Sammy the Bull” (Sammy Taurul). Cartea vorbeste totodata si despre personalitati pe care autorul le-a studiat si le-a admirat de la distanta, precum: Steve Jobs, Sheryl Sandberg si Bill Gates.

Patrick Bet-David a copilarit in Teheran, capitala Iranului si a cunoscut ororile razboiului dintre Iran si Irak, la o varsta foarte frageda. In 1988, familia lui a reusit sa ajunga intr-o tabara de refugiati din Germania, unde a trait pentru doi ani. In noiembrie 1990 parintii sai au emigrat in California, unde, Patrick Bet-David a reusit sa isi construiasca o afacere infloritoare si sa-si intemeieze o familie frumoasa. Iar faptul ca astazi el este o autoritate in mediul de afaceri considera ca se datoreaza hotararii parintilor sai de a face mutarea corecta intr-o situatie de viata si de moarte. Asadar, e important sa stii sa faci mutarile corecte in momentele cruciale ale vietii sau ale afacerii tale. Aceasta carte iti va arata cum!

 "Urmatoarele tale cinci mutari” iti va furniza un arsenal complet de tactici, abilitati, dar si mentalitatea necesara pentru a-ti materializa viziunea, oricare ar fi aceasta. Cartea te va ajuta astfel sa devii mai bun nu doar ca lider, ci si ca fiinta umana. 

Din aceeaşi categorie

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 420191