Creaza un storybrand. Clarifica-ti mesajul astfel incat clientii sa-l auda

Creaza un storybrand. Clarifica-ti mesajul astfel incat clientii sa-l auda
  • Creaza un storybrand. Clarifica-ti mesajul astfel incat clientii sa-l auda
Creaza un storybrand. Clarifica-ti mesajul astfel incat clientii sa-l auda de la ACT si POLITON
Editură ACT si POLITON
ISBN 606-913-833-5
Număr de pagini 282
Limba Romana
Traducator Mihaela Ioncelescu
Anul apariției 2021
Categorie Sfaturi practice

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

47,00 lei
Stoc limitat
Cantitate
  Fidelizare

la fiecare comandă acumulezi puncte pe care le poți folosi pentru a cumpăra alte produse

  Card cultural

Poți plăti cărțile din librărie cu cardul tău cultural.

  Livrare oriunde

Livrăm produsele noastre oriunde în lume, iar în București, în 24 de ore.

  Stoc permanent

Librăria Eminescu are peste 25000 de produse în stoc.

Descriere

Creeaza un StoryBrand: Clarifica-ti mesajul astfel incat clientii sa-l auda / Building a StoryBrand: Clarify Your Message So Customers Will Listen de Donald Miller este un ghid practic si usor de implementat al Metodei SB7 care poate schimba fundamental soarta afacerii tale. Cu alte cuvinte, cartea te va ajuta sa concepi mesaje de vanzare pe care oamenii sa le asculte si la care sa reactioneze. In plus, din volumul de fata nu vei afla doar o multime de lucruri noi despre afaceri si modul in care trebuie sa comunice acestea cu clientii lor, ci si foarte multe lucruri interesante despre modul cum functioneaza creierul uman si cum trebuie construite mesajele brandurilor pentru a fi usor de inteles de publicul carora li se adreseaza. 

 Prin urmare, nu exageram deloc cand spunem ca, daca nu vei citi aceasta carte, nu vei sti niciodata ce ar fi putut sa devina afacerea ta!

Cartea de fata te va face constient de un lucru la care este posibil sa nu te fi gandit pana acum, si anume ca: oamenii de afaceri nu se afla doar intr-o cursa a aducerii produselor pe piata, ci si intr-o cursa a comunicarii, din care castiga cei care transmit clientilor in modul cel mai clar de ce au nevoie de aceste produse in viata lor. Asta pentru ca, trista lege a pietei, trista dar cat se poate de adevarata, este ca, de multe ori, cei care au cele mai bune produse de pe piata pierd in fata celor cu produse inferioare, dar care isi comunica oferta mult mai clar. Prin urmare, pentru toti cei care au simtit la un moment dat ca afacerea lor se confrunta cu aceasta problema, Creeaza un StoryBrand va face cat o mie de carti de marketing la un loc!

Din aceeaşi categorie

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 414140