Puterea momentelor

Puterea momentelor
  • Puterea momentelor
Puterea momentelor de la ACT si POLITON
Autor Chip Heath
Autor Dan Heath
Editură ACT si POLITON
ISBN 606-913-872-4
Număr de pagini 313
Limba Romana
Anul apariției 2022
Categorie Sfaturi practice

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

48,00 lei
Stoc limitat
Cantitate
  Fidelizare

la fiecare comandă acumulezi puncte pe care le poți folosi pentru a cumpăra alte produse

  Card cultural

Poți plăti cărțile din librărie cu cardul tău cultural.

  Livrare oriunde

Livrăm produsele noastre oriunde în lume, iar în București, în 24 de ore.

  Stoc permanent

Librăria Eminescu are peste 25000 de produse în stoc.

Descriere

Te întrebi de ce ai citi o astfel de carte? Simplu. Pentru că viața noastră se măsoară în momente, iar momentele extraordinare sunt cele care vor dăinui în amintirea noastră. Pentru că din miliardele de momente ale vieții, în final ne vom aminti doar de cele remarcabile...

Motivul pentru care noi toți ar trebui să știm să creăm momente memorabile este acela că, reușind să facem asta, vom oferi servicii mai bune pentru clienți și ne vom bucura în general de afaceri mai prospere, pentru că, în multe domenii de activitate, succesul depinde de experiența clientului. Dacă lucrezi în industria hotelieră, în industria sănătății, în domeniul bancar sau în oricare alt domeniu în care interacțiunea cu clienții este elementul care poate face diferența între succes și eșec, această carte va fi o sursă valoroasă de inspirație pentru tine.

Dar de capacitatea noastră de a realiza momente memorabile depinde și calitatea relațiilor noastre și a vieții noastre de cuplu. Tot ea își spune serios cuvântul și asupra modului în care cresc copiii noștri, dar și asupra șanselor lor de a atinge succesul sau nu. Prin urmare, această carte le va fi extrem de utilă nu numai părinților, ci și profesorilor și cadrelor didactice care vor să își ajute elevii să se autodepășească.

În plus, cartea deslușește una dintre enigmele memoriei, și anume, de ce unele momente ne rămân adânc întipărite în memorie, iar altele nu.

Din aceeaşi categorie

Comentarii (0)
SAG: 419678