Terapia Teta. Tu si Creatorul. Amplifica-ti conexiunea cu energia creatiei

Terapia Teta. Tu si Creatorul. Amplifica-ti conexiunea cu energia creatiei
  • Terapia Teta. Tu si Creatorul. Amplifica-ti conexiunea cu energia creatiei
Terapia Teta. Tu si Creatorul. Amplifica-ti conexiunea cu energia creatiei de la ADEVAR DIVIN
Editură ADEVAR DIVIN
ISBN 606-756-050-3
Număr de pagini 168
Limba Romana
Traducator Cristian Hanu
Anul apariției 2022

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

33,00 lei
Stoc limitat
Cantitate
  Fidelizare

la fiecare comandă acumulezi puncte pe care le poți folosi pentru a cumpăra alte produse

  Card cultural

Poți plăti cărțile din librărie cu cardul tău cultural.

  Livrare oriunde

Livrăm produsele noastre oriunde în lume, iar în București, în 24 de ore.

  Stoc permanent

Librăria Eminescu are peste 25000 de produse în stoc.

Descriere

Fondata de Vianna Stibal, Terapia Teta este un sistem terapeutic exceptional, care ne poate ajuta sa ne schimbam convingerile care ne autolimiteaza pentru a putea beneficia in acest fel de o vindecare emotionala si fizica profunda. Atunci cand ne aflam in starea Teta, noi ne putem conecta cu energia divina care curge pretutindeni, cu Creatorul a Tot-ceea-ce-exista.

Viannei i se pune adeseori intrebarea: „Cum pot sti ca m-am conectat cu adevarat cu Creatorul si ca ceea ce aud in mintea mea nu sunt propriile mele ganduri?” Raspunsul corect la aceasta intrebare este acela ca pentru a putea cunoaste diferenta dintre gandurile tale personale si inspiratia divina trebuie sa incepi prin a te cunoaste pe tine insuti. Acest ghid adresat practicantilor Terapiei Teta te va invata cum sa te cunosti mai bine pe nivelurile cele mai profunde, astfel incat sa poti recunoaste mai usor aceasta diferenta, stabilind in acest fel o comunicare clara si eficienta cu Creatorul.

Vianna ne impartaseste in aceasta carte o serie de invataturi importante, diferite descarcari, exercitii si cateva dintre propriile sale experiente, pentru a ne ilustra cu ajutorul lor maniera in care putem recunoaste mai usor sistemele noastre de convingeri, aspectele interioare si diferitele identitati de sine subconstiente care ne impiedica sa ne conectam plenar cu energia Creatorului, invatandu-ne in acest fel sa navigam prin propria noastra minte, astfel incat sa o putem intelege mai bine. Creatorul comunica intotdeauna cu noi din perspectiva iubirii pure si perfecte, iar Vianna ne prezinta o cale ideala, care ne poate ajuta sa experimentam si sa intarim aceasta conexiune, astfel incat sa putem deveni la randul nostru nelimitati.

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 419176