Noi minuni si marturii

Noi minuni si marturii
  • Noi minuni si marturii
Noi minuni si marturii de la METEOR PRESS
Editură METEOR PRESS
ISBN 973-728-811-0
Număr de pagini 157
Limba
Anul apariției

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

19,00 lei
Stoc limitat
Cantitate
  Fidelizare

la fiecare comandă acumulezi puncte pe care le poți folosi pentru a cumpăra alte produse

  Card cultural

Poți plăti cărțile din librărie cu cardul tău cultural.

  Livrare oriunde

Livrăm produsele noastre oriunde în lume, iar în București, în 24 de ore.

  Stoc permanent

Librăria Eminescu are peste 25000 de produse în stoc.

Descriere

Dupa aparitia mai multor volume despre Sfantul Nectarie, am primit pe adresa redactiei un numar insemnat de noi marturii. 

Multe dintre ele sunt legate de ajutorul primit de bolnavi in urma rugaciunilor catre Sfantul Nectarie. Dar am primit si multe marturii legate de alte tipuri de ajutor primit de oameni deznadajduiti, de oameni fara loc de munca, de oameni care voiau sa isi intemeieze o familie etc. 

Aceste marturii ale celor care au trait aceste minuni sunt o dovada si o incurajare. Iisus Hristos ne-a indemnat: "In lume necazuri veti avea; dar indrazniti. Eu am biruit lumea." (Ioan 16, 33) Sfantul Nectarie a indraznit si a biruit.

Exemplul Sfantului Nectarie ne incurajeaza: a fost om ca si noi, dar a ajuns prietenul Domnului. A fost si el inconjurat de vrajmasi, a suferit de foame si de frig, a fost obosit si bolnav, totusi Domnul l-a slavit pentru virtutile sale, i-a rasplatit lupta cu patimile, l-a incununat, ca pe un erou al Sau, cu darul facerii de minuni. Daca vom sti ceva mai multe despre viata Sfantului Nectarie, vom fi de doua ori rasplatiti: vom prinde curaj pentru a-L urma pe Domnul Hristos si vom dobandi experienta pentru propriul razboi nevazut cu patimile. 

Pentru acestea, adaugam si noi la cele existente o noua lucrare despre viata Sfantului Nectarie, caci despre sfinti se poate vorbi fara incetare, iar fiecare poveste ii aduce mai aproape de noi. - Preot Dr. Valentin Fotescu

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 412937