Timpul viitor. De ce este utila anxietatea (in ciuda faptului ca e neplacuta)

Timpul viitor. De ce este utila anxietatea (in ciuda faptului ca e neplacuta)
  • Timpul viitor. De ce este utila anxietatea (in ciuda faptului ca e neplacuta)
Timpul viitor. De ce este utila anxietatea (in ciuda faptului ca e neplacuta) de la LIFE STYLE
Editură LIFE STYLE
ISBN 606-789-360-1
Număr de pagini 238
Limba Romana
Traducator Otilia Tudor
Anul apariției 2023
Categorie Psihologie

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

49,00 lei
Stoc limitat
Cantitate
  Fidelizare

la fiecare comandă acumulezi puncte pe care le poți folosi pentru a cumpăra alte produse

  Card cultural

Poți plăti cărțile din librărie cu cardul tău cultural.

  Livrare oriunde

Livrăm produsele noastre oriunde în lume, iar în București, în 24 de ore.

  Stoc permanent

Librăria Eminescu are peste 25000 de produse în stoc.

Descriere
În această reinterpretare radicală, Dr. Tracy Dennis-Tiwary demonstrează că anxietatea este un avantaj evolutiv care ne protejează și ne întărește forțele creatoare și productive. Deși este strâns legată de stres și frică, ea este valoroasă: ne permite să ne imaginăm viitorul incert și ne constrânge să îl facem mai bun. Din acest motiv, anxietatea este inextricabil legată de speranță.
 
Ce este (şi ce nu este) anxietateaDr. Scott Parazynski şi restul echipajului navetei spaţiale au părăsit atmosfera terestră cu o viteză de 28165 km/h. Destinaţia lor era Staţia Spaţială Internaţională, un centru ştiinţific, un punct de cotitură în explorarea sistemului solar şi cea mai mare structură amplasată în spaţiu până acum. Pentru mulţi, SSI reprezintă punctul culminant al realizărilor umane.
In 2007, când a avut loc misiunea, Scott era un astronaut cu experienţă, având patru zboruri cu navete spaţiale la activ şi mai multe activităţi extravehiculare ieşiri în spaţiu — pe orbită.
Când şi-a încheiat cariera la NASA, era primul om care explorase spaţiul cosmic, dar şi vârful muntelui Everest Este tipul de persoană care îşi asumă riscuri. Insă această misiune avea o greutate simbolică suplimentară. Avea să se desfăşoare după trei ani de amânare din pricina dezastrului anterior al navetei spaţiale Columbia, care se dezintegrase la revenirea în atmosferă, eveniment în urma căruia şi-au pierdut viaţa toţi cei şapte membri ai echipajului.Cu toate acestea, Scott şi echipa sa au considerat că misiunea merita asumarea acestui potenţial pericol. Ei urmau să transporte şi să instaleze pe SSI o componentă-cheie de conectare şi unificare a laboratoarelor spaţiale americane, europene şi japoneze, oferind putere suplimentară şi suport vital şi extinzându-i în mod semnificativ dimensiunea şi capacităţile.
După o săptămână de instalări şi reparaţii de rutină, lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată. Scott împreună eu un coleg din echipaj tocmai instalaseră două uriaşe panouri solare generatoare de energie. Când panourile au fost deschise şi extinse pentru primă dată, un fir de ghidaj s-a agăţat, provocând două fisuri. mari. Era o problemă serioasă, deoarece avaria împiedica extinderea completă a panourilor şi generarea unei cantităţi suficiente de energie pentru funcţionare...

Din aceeaşi categorie

Comentarii (0)
SAG: 431534