Secretele succesului. Cum sa-ti faci prieteni si sa devii influent

Secretele succesului. Cum sa-ti faci prieteni si sa devii influent
  • Secretele succesului. Cum sa-ti faci prieteni si sa devii influent
Secretele succesului. Cum sa-ti faci prieteni si sa devii influent de la CURTEA VECHE
Editură CURTEA VECHE
ISBN 606-44-1437-3
Număr de pagini 382
Limba Romana
Traducator Ioana Manolache
Anul apariției 2023
Categorie Psihologie

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

60,00 lei
În stoc
Cantitate
 

Descriere

Considerata decenii la rand biblia relatiilor interumane, celebra carte a lui Carnegie, How to Win Friends and Influence People, apare acum, datorita fiicei autorului, intr-o editie actualizata, adaptata noii generatii de lideri si provocarilor pe care trebuie sa le infrunte in prezent.

Donna Dale Carnegie continua opera tatalui sau, care avea el insusi obiceiul de a-si revizui lucrarile, avand grija in acelasi timp sa nu altereze spiritul cartii clasice.

Volumul pastreaza structura, renumitele principii, echilibrul dintre teorie si anecdote, ritmul antrenant. Parfumul de epoca transpare in locurile potrivite, la fel ca umorul mucalit si inconfundabila filozofie de viata. Asa cum au observat multi cititori, invitatia de a-i „influenta“ pe oameni din titlul original nu se refera la manipulare, ci la o modalitate de a-i castiga zambindule, fiind politicos, sincer si empatic. Aceste idei profund umane se regasesc in editia de fata.

"Carnegie nu te invata cum sa dai din coate ca sa razbati in viata. Odata ce i-ai aplicat tehnicile, iti dai seama ca poti castiga evitand confruntarile." (Wymondham Magazine)

"Fundamentul literaturii motivationale." (Time)

Din aceeaşi categorie

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 434177