Pax

Pax
  • Pax
Pax de la ARTHUR
Editură ARTHUR
ISBN 606-086-721-0
Număr de pagini 255
Limba Romana
Traducator Tatiana Dragomir
Anul apariției 2022

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

42,42 lei
În stoc
Cantitate
 

Descriere

Bestseller New York Times, nominalizata la National Book Award si numita de Amazon.com printre cele mai bune carti ale anului 2016, Pax e o carte puternica despre pretul razboiului, asa cum este el trait de doi prieteni despartiti fara voia lor: un baiat si un vulpoi.

„Cartea Pax este la fel ca Pax, puiul de vulpe: pe jumatate neimblanzita si intru totul minunata.“ (The New York Times Book Review)

„De o onestitate dogoritoare si dureros de frumoasa, Pax este, simplu spus, o capodopera.“ (Katherine Applegate, autoarea cartii Ivan cel Fara de Seaman)

Sara Pennypacker (nascuta in 1951, in Massachusetts) este o autoare americana de carti pentru copii. Titlurile sale au primit mai multe premii, printre care Medalia Christopher si Golden Kite. A scris nouasprezece carti, printre care se numara: Pax, Summer of the Gypsy Moths si titlurile din seria Clementina. Este fondatoarea programului ShareOurBooks.org. Pennypacker tine adesea conferinte in scoli, in librarii si in biblioteci, prin care incearca sa-i faca pe tineri sa se apropie de literatura.

Jon Klassen s-a nascut in 1981 in Winnipeg, Canada, si a studiat animatie la Sheridan College din Ontario. Prima lui carte pentru copii, Vreau palaria inapoi! a ajuns in top 10 al celor mai bune carti ilustrate din 2011 realizat de New York Times Book Review.

Urmatoarea carte din serie, This Is Not My Hat, este singura carte care a primit atat Medalia Caldecott, cat si Medalia Kate Greenaway. Jon a mai ilustrat Extra Yarn si Sam & Dave Dig a Hole (Mentiune Caldecott), ambele scrise de Mac Barnett, Intunericul de Lemony Snicket (Vlad si Cartea cu Genius, 2017), House Held Up by Trees de Ted Kooser.

Inainte de a incepe sa ilustreze carti pentru copii, Jon Klassen a colaborat ca ilustrator la realizarea mai multor filme de animatie, printre care Coraline (2009).

Din aceeaşi categorie

Cărți de același autor

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 428003