Jurnalul unui pusti, vol. II - Rodrick e cel mai tare

Jurnalul unui pusti, vol. II - Rodrick e cel mai tare
  • Jurnalul unui pusti, vol. II - Rodrick e cel mai tare
Jurnalul unui pusti, vol. II - Rodrick e cel mai tare de la ARTHUR
Autor Jeff Kinney
Editură ARTHUR
ISBN 606-086-661-9
Număr de pagini 217
Limba Romana
Traducator Andra Matzal
Anul apariției 2022

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

38,38 lei
În stoc
Cantitate
 

Descriere

Rodrick e cel mai tare duce mai departe aventurile lui Greg si ale fratelui sau Rodrick. Proaspat intors din vacanta de vara, indragitul personaj Greg ascunde un secret a carui dezvaluire i-ar pune in pericol reputatia in randurile colegilor si, mai ales, colegelor de scoala. Singurul care cunoaste acest secret este fratele sau, liderul formatiei Skutek Plyn, care nu scapa nici o ocazie pentru a-l santaja.

Fiecare pagina este, dupa cum ne-a obisnuit deja primul volum, plin de poante si de situatii amuzante, pe care insa umorul si inteligenta lui Greg le rezolva fara doar si poate. La sfarsitul acestui roman in benzi desenate nu veti afla doar cine a fost marele castigator al Concursului de Talente de la scoala unde invata Greg si de ce Rodrick e cel mai tare, ci si multe alte trucuri care transforma viata de elev intr-o aventura cat se poate de palpitanta.

Cartile din seria „Jurnalul unui pusti" s-au vandut in 250 de milioane de exemplare in toata lumea, au fost traduse in 65 de limbi si sunt citite in 140 de tari.

Din aceeaşi categorie

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 428038