Patatel

Patatel
  • Patatel
Patatel de la CORINT JUNIOR
Editură CORINT JUNIOR
ISBN 973-128-795-9
Număr de pagini 332
Limba Romana
Traducator Mihaela Raileanu
Anul apariției 2021

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

39,90 lei
Indisponibil
  Fidelizare

la fiecare comandă acumulezi puncte pe care le poți folosi pentru a cumpăra alte produse

  Card cultural

Poți plăti cărțile din librărie cu cardul tău cultural.

  Livrare oriunde

Livrăm produsele noastre oriunde în lume, iar în București, în 24 de ore.

  Stoc permanent

Librăria Eminescu are peste 25000 de produse în stoc.

Descriere

Faceți cunoștință cu cel mai bun prieten al lui Ethan! Este o gorilă. Este un supererou extraterestru mutant. Este un cățel. Este, de fapt, orice vrea el să fie, pentru că este făcut din cerneală. Din clipa în care se desprinde din caietul de schițe, Pătățel are o misiune extrem de importantă: să-l învețe pe Ethan să deseneze, să reînvie inspirația tatălui său, care este artist, și să aducă bucurie în casa și în sufletele lor.

Pătățel este o carte super amuzantă, surprinzătoare și captivantă. Pregătiți-vă! O mică picătură de cerneală este pe cale să vă cucerească inima, purtându-vă într-o aventură de neuitat.

Familia Rylance se află într-un impas. Tatăl este un creator de benzi desenate devenit faimos datorită seriei despre supereroul mutant Kren, însă când familia este lovită de o tragedie – moartea mamei –, el suferă un blocaj creativ. Fiul său, Ethan, a promis că va ilustra un proiect de grup la școală, însă nu se pricepe deloc la desen, iar fiica cea mică, Sarah, își dorește cu încăpățânare un cățeluș. Și tuturor le este foarte dor de mama.

Din aceeaşi categorie

Comentarii (0)
SAG: 412212