O poveste intarziata

O poveste intarziata
  • O poveste intarziata
O poveste intarziata de la CARTEA COPIILOR
Editură CARTEA COPIILOR
ISBN 606-8996-54-7
Limba Romana
Traducator Marius Chivu
Anul apariției 2022

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

34,00 lei
Stoc limitat
Cantitate
  Fidelizare

la fiecare comandă acumulezi puncte pe care le poți folosi pentru a cumpăra alte produse

  Card cultural

Poți plăti cărțile din librărie cu cardul tău cultural.

  Livrare oriunde

Livrăm produsele noastre oriunde în lume, iar în București, în 24 de ore.

  Stoc permanent

Librăria Eminescu are peste 25000 de produse în stoc.

Descriere

Patru creaturi foarte rabdatoare asteapta sa inceapa povestea. Dar un iepuras e mai putin rabdator. De ce sa astepti cand ai o imaginatie fara margini si un ghiozdan plin cu creioane colorate? Povestea o poti incepe chiar tu.

 E un joc de care nu te poti plictisi niciodata cand esti copil, mai ales cand regula creativitatii este ca nu exista reguli. Iar creioane colorate are oricine. Pagina dupa pagina, iepurasul din carte deseneaza un copac, un dinozaur, o casuta, un leagan, pasari, nori, frunze, pinguini - si toate prind viata si interactioneaza amuzant cu personajele initiale. Poti si tu sa inventezi tot felul de creaturi, poti sa desenezi ce vrei si cum vrei. E si un bun prilej sa te gandesti la reguli si limite si apoi, daca vrei, sa discuti despre ele cu parintii, cu fratii mai mari sau cu invatatoarea.

 Uneori e bine "sa desenam pe conturul prestabilit". Alteori e bine, ba chiar necesar, sa trecem peste orice ingradire. Dar cand, cum, in ce situatii?

 Bine ati venit in cartea noastra! Da, stim, paginile sunt cam goale la inceput, dar o sa vina in curand si povestea. Sigur vine. Chiar acum. Adica... Vine... Sa mai asteptam putin... Sau nu?

Din aceeaşi categorie

Comentarii (0)
SAG: 419400