Frunza de aur

Frunza de aur
  • Frunza de aur
Frunza de aur de la CARTEA COPIILOR
Autor Kirsten Hall
Editură CARTEA COPIILOR
ISBN 606-8996-52-3
Limba Romana
Anul apariției 2022

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

38,00 lei
Stoc limitat
Cantitate
 

Descriere

Lumea e frumoasa si plina de minuni. Ne ofera tot ce ne trebuie si e loc pentru toti. De ce nu ne e de ajuns?

 Undeva in padure apare o frunza de aur. E ceva miraculos. Straluceste si se leagana usor in bataia vantului. Pana la urma, animalele o descopera, desigur. "Vreau sa fie a mea!" e primul gand al fiecaruia. Niciunul nu ezita, niciunul nu-si pune intrebari. Trebuie doar sa puna gheara, laba, copita sau ciocul pe frunza de aur. Acum.

 O pasare se repede prima, apoi o veverita ii smulge frunza. Un soarece i-o fura veveritei, dar o caprioara i-o ia soarecelui. Caprioara se apuca sa rontaie frunza - daca e de aur, trebuie sa aiba un gust nemaipomenit - insa apare o vulpe. Pentru ca toti vor frunza, o vrea si ea. Dar a mai ramas ceva din minunata frunza de aur? Doar farame spulberate de vant.

 Vremea trece si animalele uita de minunea care li s-a aratat. Vara se duce, toamna se duce si ea, apoi padurea incremeneste din nou in iarna cea lunga. Dar vine primavara si totul renaste. Va zamisli din nou padurea o frunza de aur? Nimeni nu stie.

 Si daca da, de data asta ce vom face?

 Tehnica decorarii cu foita (sau folie) de aur este sugerata artistic in aceasta carte, insa prin mijloace tipografice: in ilustratii, frunza de aur este imprimata cu o cerneala speciala metalica, de culoare aurie.

Din aceeaşi categorie

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 419399