Miss Peregrine, vol. III - Biblioteca sufletelor

Miss Peregrine, vol. III - Biblioteca sufletelor
  • Miss Peregrine, vol. III - Biblioteca sufletelor
Miss Peregrine, vol. III - Biblioteca sufletelor de la ARTHUR
Autor Ransom Riggs
Editură ARTHUR
ISBN 606-967-446-8
Număr de pagini 549
Limba Romana
Traducator Gabriela Eftimie
Anul apariției 2021

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

48,00 lei
Indisponibil
 

Descriere

Copiii deosebiţi aflaţi în grija lui Miss Peregrine îşi ţin fanii cu sufletul la gură până în ultimul moment. După două volume năucitoare, Ransom Riggs aduce în cea de-a treia parte a îndrăgitei serii, Biblioteca Sufletelor, deznodământul mult aşteptat. Jacob descoperă, în sfârşit, care este rolul său în lumea deosebiţilor, pe măsură ce abilităţile lui devin din ce în ce mai sofisticate. Alături de Emma şi Addison MacHenry, cel mai deosebit câine vorbitor, Jacob sare din prezent în trecut, dintr-o buclă în alta, pentru a-şi salva prietenii captivi într-o fortăreaţă în care strigoii ticluiesc cele mai diabolice planuri.

Astfel, cei trei eroi ajung de pe străzile Londrei moderne în labirinticul Pogonul dracului, o mahala uitată de lume a Angliei victoriene. Aici se va decide, odată pentru totdeauna, soarta lumii deosebiţilor, într-o luptă pe viaţă şi pe moarte împotriva strigoilor şi a sufletelor-pustii.

„După finalul plin de suspans al volumului Oraşul pustiu, cititorii se vor arunca fără să stea pe gânduri în noua aventură; şi nu vor fi dezamăgiţi.” - RT Book Review

Din aceeaşi categorie

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 422005