USR Partidul anti-sistem

USR Partidul anti-sistem
  • USR Partidul anti-sistem
USR Partidul anti-sistem de la TRITONIC
Editură TRITONIC
ISBN 606-749-588-1
Număr de pagini 413
Limba Romana
Anul apariției 2022
Colecție Comunicare/media

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

55,00 lei
Stoc limitat
Cantitate
 

Descriere

Cum luptă USR cu sistemul politic? Este acest partid susținut de Soros? Promovează Cătălin Drulă sau Dacian Cioloș agenda anti-creștină a globaliștilor? Ce legături există între USR și AUR? A votat grupul USR PLUS din Parlamentul European ca bărbații să poată naște? Are de gând USR să desființeze proprietatea privată și să ne oblige să locuim în comun?

Despre toate aceste subiecte și multe altele am intervievat sute de actuali și foști membri ai partidului, de la Dan Barna la Florina Presadă. Din mediul academic și al profesioniștilor în comunicare politică, am discutat despre USR cu Bogdan Teodorescu, Vladimir Ionaș, Mircea Kivu, Teodor Baconschi, Iulian Comănescu, Mirel Palada, Barbu Mateescu sau Vlad Tăușance, pentru o gamă de argumente cât mai diversă.

Ultrașilor USR, cartea de față li se pare excesiv de critică, iar cei care urăsc din ficați partidul o găsesc laudativă. Autorul nu și-a propus să mulțumească extremele. Volumul este adresat celor care se raportează la USR 𝘴𝘪𝘯𝘦 𝘪𝘳𝘢 𝘦𝘵 𝘴𝘵𝘶𝘥𝘪𝘰 și vor să aibă o imagine echilibrată asupra acestei formațiuni care a modelat discursul politic din România.

Din aceeaşi categorie

Cărți de același autor

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 419761