Consiliere si dezvoltare personala, clasa a V-a

Consiliere si dezvoltare personala, clasa a V-a
  • Consiliere si dezvoltare personala, clasa a V-a
Consiliere si dezvoltare personala, clasa a V-a de la CORINT
Editură CORINT
ISBN 630-6526-07-9
Număr de pagini 88
Limba Romana
Anul apariției 2022

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

29,90 lei
În stoc
Cantitate
 

Descriere

Cinci motive pentru a alege manualul:

1. Structura lecțiilor propune un demers centrat pe experiențele de viață ale copilului. Acestea sunt valorificate individual prin reflecție și auto-reflecție, dar și în activități ce implică lucrul în echipă, împreună cu ceilalți colegi.

2. Există o atenție deosebită acordată evaluării competențelor elevilor, atât din punct de vedere formativ, cât și sumativ. Este încurajată autoevaluarea și sunt propuse modalități specifice în acest sens. Evaluarea inițială și evaluarea finală oferă posibilitatea surprinderii progresului în autocunoaștere și dezvoltare personală.

3. Fiecare lecție conține o serie de exerciții de tip ice breaking, centrate pe comunicare și cooperare, ca factori facilitatori în atingerea obiectivelor.

4. Profesorii sunt încurajați să organizeze și să desfășoare o serie de proiecte și de evenimente educaționale, benefice dezvoltării personale a elevilor.

5. Secțiunea Fișe pentru portofoliu reprezintă o mini-culegere de exerciții structurate pe domenii tematice, care oferă posibilitatea îmbogățirii portofoliului personal al elevilor cu aplicații variate, suplimentare, ce facilitează autocunoașterea. Există o propunere de Fișă de feedback a profesorului, utilă în evidențierea progresului fiecărui elev.

Din aceeaşi categorie

Cărți de același autor

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 422862