Matematica, clasa a V-a

Matematica, clasa a V-a
  • Matematica, clasa a V-a
Matematica, clasa a V-a de la CORINT
Autor Radu Gologan
Editură CORINT
ISBN 630-6526-00-0
Număr de pagini 192
Limba Romana
Anul apariției 2022

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

39,90 lei
Stoc limitat
Cantitate
 

Descriere

Cinci motive pentru a alege manualul:

1. Respectand programa in vigoare, manualul faciliteaza predarea diferentiata, in functie de pregatire si de competentele dobandite de fiecare elev in parte, in ciclul primar.

 2. Pe langa profesionalismul autorilor, probat de o bogata activitate pedagogica la clasa, acestia isi dezvaluie „obsesia” pentru didactica disciplinei – conditie sine qua non a implinirii actului didactic, reconsiderand relatia profesor-elev si spargand paradigma inaccesibilitatii matematicii!

 3. Este un „manual al elevului”, asa cum se asteapta de atata timp, un manual care, in studiul individual, va continua „aventura” de la clasa, convingandu-l pe copil ca nu este singur.

 4. Manualul digital, cu aspectele sale ludice, dar construit cu rigoare, adaptat cerintelor, tendintelor si  expectantelor elevilor si ale parintilor, va intari convingerea ca matematica poate fi privita ca un joc, unul cu multe reguli, e adevarat, dar un joc frumos, util si captivant.

 5. Parcurgand acest manual, elevul se va juca, se va evalua, va invata cu ajutorul profesorului sau, dar si singur, acasa. Acest manual este o investitie pentru viitorul de succes al oricarui copil!

Din aceeaşi categorie

Cărți de același autor

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 422864