Un regat intretesut

Un regat intretesut
  • Un regat intretesut
Un regat intretesut de la LEDA EDGE
Autor Tahereh Mafi
Editură LEDA EDGE
ISBN 606-95192-9-5
Număr de pagini 511
Limba Romana
Traducator Ioana Bena
Anul apariției 2022

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

59,90 lei
În stoc
Cantitate
 

Descriere

Un regat intretesut este o poveste despre imparatii care se ciocnesc, iubiri interzise si o regina de mult uitata care trebuie sa isi croiasca drum prin intuneric pentru a-si recapata tronul, a-si reconstrui imperiul si a-si salva oamenii de la asa-zisa viata pe care au fost obligati sa o duca.

Pentru toti, Alizeh este o slujnica de care te poti lipsi oricand si a carei identitate nu va fi dezvaluita niciodata: ea este mostenitoarea de mult pierduta a unui stravechi regat al djinnilor. Este mereu vanata si silita sa se ascunda la vedere, altminteri se va expune la pericole cumplite. Pana intr-o zi, cand face o greseala.

Printul mostenitor, Kamran, a auzit profetiile; stie despre infioratorul monstru care, se spune, ii va ucide bunicul. Intunericul se pogoara cu repeziciune asupra imperiului sau, imboldindu-l pe tanar sa ii caute originile. Insa cu cat devine mai suspicios in privinta slujitoarei cu ochi bizari, cu atat afla tot mai multe lucruri despre ea - si cu atat mai greu ii este sa o dea uitarii. Chiar daca ideea de-a se lasa captivat de Alizeh inseamna sa ignore tot ce-a invatat pana atunci.

 

Din aceeaşi categorie

Cărți de același autor

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 418482