Arta de a darui libertate

Arta de a darui libertate
  • Arta de a darui libertate
Arta de a darui libertate de la Baroque Books & Arts
ISBN 606-8977-93-5
Număr de pagini 136
Limba Romana
Traducator Ines Hristea
Anul apariției 2022
Colecție Savoir-Vivre

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

39,90 lei
Stoc limitat
Cantitate
 

Descriere

 Un demers sclipitor si alert pentru o libertate autentica, la care ravnim fara sa ne gandim o clipa ca de fapt o avem, si am avut-o dintotdeauna, dar nu am stiut cum arata, nici ce sa facem cu ea si nici unde sa o cautam, cand, in realitate, ea se afla atat de aproape. Mai precis, in fiecare alegere pe care o facem. Iar daca alegerea este buna, libertatea va capata aripi.

 

... Din asta se alcatuieste viata. Din mici alegeri anodine si din mari alegeri justificate. Si intr-un caz, si in celalalt, chiar daca sufletul se lupta fara incetare cu constiinta, si simtul datoriei te ingenuncheaza, alegerea, oricare ar fi ea, poate fi considerata singura libertate pe care o ai, dar numai in respectul de sine si pentru cei din jur.

 

Daca libertatea inseamna ceva, inseamna dreptul de a spune oamenilor ceea ce nu vor sa auda. - George Orwell

 

Libertatea nu este nimic altceva decat o ocazie de a fi mai buni. - Albert Camus 

 

Lanturile sclaviei nu leaga decat mainile. Spiritul este cel care te face om liber sau sclav. - Franz Grillparzer

 

Suntem mai interesati de libertatea de a alege decat de puterea de a face cea mai buna alegere. - Staninslas Leszczynski, Le philosophe bienfaisant

 

Libertatea e facultatea de a-ti alege constrangerile. - Jean-Louis Barrault

 

Veronique Aiache este jurnalista, specializata in domeniul bien-etre, si are o activitate publicistica intensa in presa franceza dedicata femeilor. Datorita iubirii ei neconditionate pentru pisici, a devenit experta in terapia psihoemotionala cu feline si a scris mai multe lucrari care prezinta virtutile vindecatoare ale acestor fiinte care ne insotesc pe drumul vietii, gratioase si rasfatate. A fondat un canal de televiziune pe internet, TvCats, unicul din lume dedicat in exclusivitate pisicilor si companionilor umani ai acestora. Veronique Aiache este casatorita si locuieste in Boulogne-Billancourt.

Ilustratii de Cristiana Radu.

Din aceeaşi categorie

Cărți de același autor

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 417341