Opt milioane de zei

Opt milioane de zei
  • Opt milioane de zei
Opt milioane de zei de la LEBADA NEAGRA
Autor David B. Gil
Editură LEBADA NEAGRA
ISBN 606-9682-40-1
Număr de pagini 665
Limba Romana
Traducator Ana-Maria Babusca
Anul apariției 2021

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

55,00 lei
Ultimul exemplar
Cantitate
 

Descriere

Spania, 1579. Parintele Martin Ayala de la renumita scoala de traducatori din Toledo primeste o scrisoare neasteptata de la Roma. Au trecut treizeci de ani de cand a fost ultima data in Japonia, dar acum trebuie sa se intoarca pentru a investiga un atac asupra crestinatatii in acea parte indepartata a lumii. Calugarii sunt vizati in mod sistematic intr-o serie de crime crude, ritualice. Ayala, care a invatat limba si obiceiurile Japoniei in prima misiune iezuita, pare alegerea evidenta pentru a conduce ancheta.

Japonia, anul 7 al Erei Tensho. Kudo Kenjiro, fiul unui samurai rural din Anotsu, primeste o sarcina neplacuta, aceea de a proteja strainul venit sa investigheze o serie de morti suspecte. Kenjiro descopera curand ca slujba nu este atat de simpla pe cat parea la prima vedere; forte ascunse conspira pentru a-l impiedica pe strain sa-si duca la bun sfarsit misiunea. Mentinerea in viata a preotului iezuit devine o datorie care nu doar ameninta onoarea lui Kenjiro, ci si supravietuirea familiei sale. Orice esec din partea sa ar avea consecinte devastatoare pentru toti.

Provenind din lumi foarte diferite, Ayala si Kenjiro trebuie sa calatoreasca printr-o tara sfasiata de razboi si conspiratie. Misiunea lor este fundamentala nu doar pentru supravietuirea crestinismului in Japonia, ci chiar pentru viitorul tarii.

Din aceeaşi categorie

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 412341