Ma gandesc sa-i pun capat

Ma gandesc sa-i pun capat
  • Ma gandesc sa-i pun capat
Ma gandesc sa-i pun capat de la CURTEA VECHE
Autor Iain Reid
Editură CURTEA VECHE
ISBN 606-44-1119-8
Număr de pagini 256
Limba Romana
Traducator Andreea Florescu
Anul apariției 2022

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

65,00 lei
Ultimul exemplar
Cantitate
 

Descriere

Un thriller psihologic surprinzator despre cea mai complicata dintre relatiile pe care le putem avea: cea cu noi insine.

Jake. Iubita lui. Impreuna, si totusi fiecare singur. O masina. Un drum de tara interminabil, labirintic, nefast. Un monolog plin de angoase si de intrebari existentiale. Noapte. Frig. O ferma izolata. Parintii lui. Un Apelant misterios. Frici si indoieli nerostite. Tensiune crescanda. Un om de serviciu. Furtuni de zapada si crize declansate de ganduri ce nu-ti dau pace. O scoala veche. Coridoare straniu de pustii, pe care parca le cunosti dintr-o alta viata. Fuga. Iarasi fuga. Alegeri imposibile. Ciclicitate. Sfarsit.

Ca o piesa de teatru aproape muta, cartea lui Iain Reid te absoarbe in valtoarea bizareriilor si a enigmelor ei, pentru ca apoi sa te arunce afara tot neinitiat. La final esti si mai debusolat, si mai contrariat decat la inceput. Rememorarile naratoarei si dialogul paralel al celor doua instante straine care vorbesc parca dintr-un viitor deja intamplat alcatuiesc intriga desfasurata in mai putin de douazeci si patru de ore. Douazeci si patru de ore fatale.

 

Un roman in stil gotic modern si captivant, care se instaleaza negresit drept in inima genului horror. Reid construieste tensiunea asa cum Edgar Allan Poe isi construieste zidurile din caramida de la subsol. - Wayne Grady

Din aceeaşi categorie

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 417557