Leii de pe Fifth Avenue

Leii de pe Fifth Avenue
  • Leii de pe Fifth Avenue
Leii de pe Fifth Avenue de la HUMANITAS FICTION
Autor Fiona Davis
ISBN 606-097-030-9
Număr de pagini 363
Limba Romana
Traducator Sinziana Dragos
Anul apariției 2022
Colecție Raftul Denisei

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

49,90 lei
În stoc
Cantitate
 

Descriere

Un spatiu emblematic - The New York Public Library, Biblioteca Publica din New York - si o serie de carti rare furate contureaza cadrul si intriga bestsellerului Fionei Davis. Elucidarea misterului va aduce fata in fata doua femei din generatii diferite, de la inceputul si sfarsitul secolului XX, care se lupta pentru propriile idealuri si care aleg sa le urmeze, indiferent de pretul pe care trebuie sa-l plateasca.

In clipa in care Sadie Donovan devine curator pentru Colectia Berg a Bibliotecii Publice din New York, viata ei este in deriva. Usor excentrica Sadie, divortata si cautand sa se regaseasca, abia daca apuca sa se bucure de promovarea primita pe neasteptate, deoarece, unul dupa altul, exponatele care urmau sa se afle in centrul expozitiei pregatite de ea incep sa dispara.

Pentru Sadie, cautarea faptasului se transforma intr-o calatorie interioara, a descoperirii de sine, o confruntare cu un trecut plin de secrete - unele ascunse bine in istoria familiei - si o forma de asumare a propriei puteri, sfidand obstacolele pe care le are de infruntat.

Din aceeaşi categorie

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 420440