De-a v-ati ascunselea prin labirint

De-a v-ati ascunselea prin labirint
  • De-a v-ati ascunselea prin labirint
De-a v-ati ascunselea prin labirint de la LETRAS
Editură LETRAS
ISBN 606-071-771-3
Număr de pagini 231
Limba Romana
Anul apariției 2022

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

40,01 lei
În stoc
Cantitate
 

Descriere

Intamplarile pe care cititorul le va descoperi intre copertile acestei carti nu sunt doar surprinzatoare, ci ele exced cu mult firescului. Asa fiind, in final, cititorul se va intreba cum de au fost posibile?

 Sunt drame care se succed aproape de la un capat la altul al cartii, fara a constitui chintesenta ei. Dincolo de acestea exista o serie de lectii de viata pretioase. Povestea maturizarii intempestive si brutale a protagonistei, visele pierdute rand pe rand si modul in care incearca sa isi aline durerea, aproape hiperbolizand lumea primilor ani ai copilariei, paradisul pierdut sau Atlantida ei scufundata, pe care o cauta neincetat, ar putea misca orice suflet.

 Din lumea copilariei destinul o arunca pe protagonista in cea a adultilor, aceasta schimbare fiind resimtita asemenea unei treceri din paradis intr-un iad din care nu lipsesc nici cazanele cu smoala. Fara puterea de a schimba lucrurile, protagonista ramane captiva acolo, ca intr-un labirint de beton, infruntand o lume ce graviteaza in jurul sexualitatii.

 De-a v-ati ascunselea prin labirint este o carte pe care autoarea Anna Kristeva si-a dorit sa o scrie de foarte multa vreme. Nu si-a gasit insa pana acum resursele interioare si resorturile pentru acest demers colosal. Considera insa ca exista povesti de viata care ar trebui cunoscute, tocmai pentru ca raul sa nu se repete.

Din aceeaşi categorie

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 418948