Dialogul sperantei. Cum sa dobandim linistea sufleteasca

Dialogul sperantei. Cum sa dobandim linistea sufleteasca
  • Dialogul sperantei. Cum sa dobandim linistea sufleteasca
Dialogul sperantei. Cum sa dobandim linistea sufleteasca de la BOOKZONE
Autor Vasile Ioana
Autor Dan Negru
Editură BOOKZONE
ISBN 606-96390-2-3
Număr de pagini 262
Limba Romana
Anul apariției 2022

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

49,00 lei
În stoc
Cantitate
 

Descriere

Din topul audiențelor TV în file de poveste, Dan Negru se destăinuie în acest volum, atât în fața Părintelui Vasile Ioana, dar și în fața ta, cititorule. Confesiunea greșelilor lui, omenești de altfel, cât și vorbele pline de lumină ale părintelui, îți vor alina și ție frământările sufletești și te vor ghida către o viață trăită cu sens.

Vei avea parte de un dialog intim și personal, cu tentă confesională, cu pilde și gânduri înțelepte care te vor ajuta să privești viața cu ochi mai buni și cu inima mai ușoară.

Subiectele sunt abordate într-un stil actual și de impact, împletind armonios două perspective asupra vieții din care se elimină aparentul antagonism și se creează o uniune și un dialog între ceea ce părea, altfel, divizat; cea a omului modern, și cea a omului cu căutări spirituale. Dialogul ni-l înfățișează pe omul modern deschis soluțiilor pe care credința i le poate oferi, iar pe credincios, foarte ancorat în realitățile actuale.

Cu alte cuvinte, acest volum îți va deschide calea către tine, te va învăța să te ierți și să-i ierți pe cei ce ți-au greșit, să te iubești și să îți prețuiești viața. Și te va ghida către centrul inimii tale, acolo unde se află Dumnezeu de fapt, acolo unde adevărul personal încearcă să se facă auzit, dar e din ce în ce mai greu să-l asculți într-o lume zgomotoasă.

Din aceeaşi categorie

Cărți de același autor

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 418933