Acest har necrutator

Acest har necrutator
  • Acest har necrutator
Acest har necrutator de la STORIA
Autor Emily Thiede
Editură STORIA
ISBN 606-9072-95-0
Număr de pagini 467
Limba Romana
Traducator Loredana Voicila
Anul apariției 2022

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

59,00 lei
Ultimul exemplar
Cantitate
  Fidelizare

la fiecare comandă acumulezi puncte pe care le poți folosi pentru a cumpăra alte produse

  Card cultural

Poți plăti cărțile din librărie cu cardul tău cultural.

  Livrare oriunde

Livrăm produsele noastre oriunde în lume, iar în București, în 24 de ore.

  Stoc permanent

Librăria Eminescu are peste 25000 de produse în stoc.

Descriere

Darul oferit de zei Alessei ar trebui să amplifice magia partenerului ei, nu să îi ucidă pe toți pretendenții pe care ea îi atinge.

Acum, când doar câteva săptămâni o mai despart de lupta cu un roi de demoni înfometați, care vor devora tot ce se află pe insula-sanctuar Saverio, Alessa nu mai are prea mult timp la dispoziție pentru a găsi un partener alături de care să poată opri invazia. Iar atunci când un preot cu intenții ascunse îi convinge pe credincioși că moartea Alessei este singura lor speranță de supraviețuire, propriii soldați încearcă să o asasineze.

Cuprinsă de disperare, Alessa îl angajează drept gardă personală pe Dante, un renegat cinic care poartă pecetea cu care sunt însemnați criminalii. Dar, în vreme ce rebeliunea se dezlănțuie în spatele porților, secretele întunecate ale lui Dante s-ar putea dovedi cea mai mare trădare dintre toate.

El deține cheia care va asigura supraviețuirea Alessei, precum și cheia inimii ei, însă este oare Dante cel care o va ajuta să își controleze darul sau cel care o va distruge odată pentru totdeauna?

Acest har necruțător, debutul captivant și plin de romantism al lui Emily Thiede, îi va face pe cititori să întoarcă atât de repede paginile până la finalul devastator, încât vor aștepta cu nerăbdare continuarea!

Din aceeaşi categorie

Comentarii (0)
SAG: 425879