Lupii trecutului

Lupii trecutului
  • Lupii trecutului
Lupii trecutului de la NEVERLAND
Editură NEVERLAND
ISBN 606-9602-69-0
Număr de pagini 315
Limba Romana
Anul apariției 2022

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

49,90 lei
Stoc limitat
Cantitate
  Fidelizare

la fiecare comandă acumulezi puncte pe care le poți folosi pentru a cumpăra alte produse

  Card cultural

Poți plăti cărțile din librărie cu cardul tău cultural.

  Livrare oriunde

Livrăm produsele noastre oriunde în lume, iar în București, în 24 de ore.

  Stoc permanent

Librăria Eminescu are peste 25000 de produse în stoc.

Descriere

Zbucium, pasiune, ratiune, umor fin, cuvinte obsesive, caractere creionate atent, cu precizia savuroasa a fiecarui detaliu. Fizicul si moralul se impletesc in nuanta psihologicului si a realitatii crude, a realitatii cotidiene. Lupii trecutului este o carte dureroasa, ampla, profunda, in care adevarurile jongleaza brutal cu visurile, ascunzandu-se in spatele cuvintelor rebele, incarcate de erotismul tensionat al personajelor.

Sofia - Salome, ce transfigurare pagana a simturilor! Foc mistuitor! Iad? Fetisism? Pacat? Blasfemie? Resemnare? Fiecare e liber sa se raporteze la ele cum crede sau cum poate, in timp ce inocenta copilariei este miseleste pangarita. Iubirea? Devine cautare? Devine strigat? - Amalia Elena Constantinescu, Doctor in Filologie, scriitoare, membra a Uniunii Scriitorilor din Romania.

Natasa Alina Culea reuseste sa creioneze cele mai individualizate personaje din literatura romana contemporana; creatia ei se desprinde din elegii si drame, devenind un poem arborescent dedicat iubirii. Lupii trecutului impresioneaza prin tenta de fresca a realitatii; mai mult decat un roman de dragoste, poate fi considerat un roman psihologic, care reuseste sa evidentieze ca niciun altul relatiile interumane. - Booknation

Din aceeaşi categorie

Cărți de același autor

Comentarii (0)
SAG: 426998