Gestiunea financiara a firmei

Gestiunea financiara a firmei
  • Gestiunea financiara a firmei
Gestiunea financiara a firmei de la PRO UNIVERSITARIA
Autor Ana Carp
ISBN 606-26-1577-2
Număr de pagini 290
Limba Romana
Anul apariției 2022

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

65,00 lei
Ultimul exemplar
Cantitate
 

Descriere

Pentru ca o firma sa obtina performanta intr-un domeniu de activitate nu sunt suficiente investirea capitalului de catre actionari, crearea unui buget si existenta unor obiective realizabile.

Ansamblul riscurilor care se manifesta intr-o economie concurentiala genereaza o multitudine de intrebari.  Instrumentele de analiza, de masurare si de gestiune a riscurilor sunt oferite de gestiunea financiara. Modelele de gestiune a riscurilor si modelele de diagnostic financiar elaborate pana in prezent, in modalitatea propusa in aceasta carte, sunt aplicabile cu usurinta in orice tip de firma.

Consideram ca o firma, pentru a-si maximiza profitul, pentru a avea un diagnostic financiar corect al afacerii, pentru a sti in ce masura are o structura financiara sanatoasa, are nevoie de persoane specializate, care detin cunostinte financiar-contabile, dar mai ales care cunosc si aplica tehnici si instrumente specifice gestiunii financiare.

Din aceste considerente, cartea este adresata cititorilor nostri, care am dori sa fie studenti si masteranzi de la specializarile contabilitate si informatica de gestiune, finante, management financiar-bancar, precum si cadre didactice, economisti, manageri si  antreprenori romani.

Din aceeaşi categorie

Cărți de același autor

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 424778