Planul de marketing intr-o pagina. Atrage noi clienti, sporeste-ti vanzarile si remarca-te din multime!

Planul de marketing intr-o pagina. Atrage noi clienti, sporeste-ti vanzarile si remarca-te din multime!
  • Planul de marketing intr-o pagina. Atrage noi clienti, sporeste-ti vanzarile si remarca-te din multime!
Planul de marketing intr-o pagina. Atrage noi clienti, sporeste-ti vanzarile si remarca-te din multime! de la BUSINESS TECH INTERNATIONAL PRESS
Autor Allan Dib
ISBN 606-8709-27-7
Număr de pagini 302
Limba Romana
Anul apariției 2022

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

69,00 lei
În stoc
Cantitate
 

Descriere

„AVERTISMENT: Nu citi aceasta carte daca nu ai nevoie de bani!

Pentru a construi o afacere de succes, trebuie sa incetezi sa actionezi „dupa ureche” cand vine vorba de marketing si sa incepi sa urmezi un plan solid, care sa iti garanteze o crestere rapida a afacerii. In mod traditional, se considera ca realizarea unui plan de marketing este un proces dificil si consumator de timp, motiv pentru care adesea multi renunta la el.

In PLANUL DE MARKETING INTR-O PAGINA Allan Dib – intreprinzator avand la activ infiintarea mai multor afaceri profitabile si cutezator om de marketing – iti dezvaluie o modalitate progresista de implementare a strategiilor care fac din crearea unui plan de marketing o procedura simpla si rapida. Ai nevoie, literalmente, de o singura pagina, impartita in noua cadrane. Cu ajutorul cartii lui Allan Dib, iti vei crea propriul plan de marketing sofisticat care sa te conduca de la zero la erou de marketing.

Indiferent daca esti abia la inceput sau esti deja un antreprenor cu experienta, Planul de marketing intr-o pagina este cea mai simpla si rapida modalitate de a-ti crea “motorul” care sa iti propulseze cresterea afacerii.

Din aceeaşi categorie

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 417836