Cultura organizationala

Cultura organizationala
  • Cultura organizationala
Cultura organizationala de la PRO UNIVERSITARIA
ISBN 606-26-1606-9
Număr de pagini 170
Limba Romana
Anul apariției 2022

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

38,00 lei
Stoc limitat
Cantitate
 

Descriere

Desi cultura organizationala nu este un concept nou, acesta este insa unul extrem de actual, mai ales in contextul schimbarilor survenite in ultimii ani la nivel socio-economic, ceea ce face ca organizatiile sa caute modalitati noi sau imbunatatite de adaptare a proceselor de management. In lucrarea de fata s-a incercat evidentierea importantei si influentei culturii asupra managementului organizatiilor - in general, si asupra IMM-urilor - in particular, organizatii in care valentele acesteia nu sunt inca pe deplin puse in valoare.

Lucrarea Cultura Organizationala se remarca printr-o tratare complexa a conceptului de cultura organizationala, cu accent pe definirea conceptelor, tipuri de cultura, evolutia culturii in cadrul organizatiilor, interdependente dintre cultura organizationala si componentele managementului, importanta culturii in intreprinderile mici si mijlocii (IMM-uri). 

Lucrarea se adreseaza in primul rand studentilor, masteranzilor si doctoranzilor din domeniul economic in general, si in domeniul managementului in special. Totodata, grupul tinta vizat este mult mai larg, incluzand toti cercetatorii, specialistii in domeniul managementului, dar si managerii si angajatii din cadrul organizatiilor care doresc sa se familiarizeze cu notiunile privind cultura organizationala.

Din aceeaşi categorie

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 426997