Conceperea, managementul si auditul performantei proiectelor de investitii

Conceperea, managementul si auditul performantei proiectelor de investitii
  • Conceperea, managementul si auditul performantei proiectelor de investitii
Conceperea, managementul si auditul performantei proiectelor de investitii de la C.H. BECK
Editură C.H. BECK
ISBN 973-115-938-6
Număr de pagini 298
Limba Romana
Anul apariției 2011

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

47,52 lei
Indisponibil
 

Descriere

Deși se știe că managementul este doar un proces necesar în desăvârșirea cu succes al unui proiect, tratarea doar a managementului fără a da atenția cuvenită conceperii și auditului proiectelor este lipsită de sens.


În plus, managerul de proiect trebuie să se comporte ca ,,un dirijor al unei simfonii unice de fiecare dată” - dacă nu simte partitura, nu cunoaște instrumentele și instrumentiștii care îi dau viața, totul v-a fi un fals, un chici. Pentru a avea succes, are nevoie însă de un bagaj substanțial de cunoștințe multidisciplinare care să-i permită o abordare interdisciplinară și care, trebuie să-i trezească talentul și responsabilitatea. 


Cartea este structurata in unsprezece capitole și tratează problematica științifico-metodologică a conceperii și auditului proiectelor de investiții în active corporale, într-o abordare sistemică, interdisciplină și managementul proiectelor pe tot fluxul logic și rațional al conceperii, proiectării și implementări, ținând cont de legislația națională și europeană.


Din aceeaşi categorie

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 298919