Aici e raspunsul. Sfaturi de business de la cel mai dubios coach din lume pentru noii antreprenori

Aici e raspunsul. Sfaturi de business de la cel mai dubios coach din lume pentru noii antreprenori
  • Aici e raspunsul. Sfaturi de business de la cel mai dubios coach din lume pentru noii antreprenori
Aici e raspunsul. Sfaturi de business de la cel mai dubios coach din lume pentru noii antreprenori de la CURTEA VECHE
Autor Dan Norris
Editură CURTEA VECHE
ISBN 606-44-1103-7
Număr de pagini 204
Limba Romana
Traducator Anastasia Ilie
Anul apariției 2022

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

45,00 lei
În stoc
Cantitate
 

Descriere

Ai citit zeci de carti in speranta ca vei invata cum sa pui pe picioare o afacere, si tot nu stii ce ar trebui sa faci? Te-ai impotmolit intr-o multime de concepte abstracte si de clisee? Uita-le! Pentru ca acum tii in mana un ghid inedit, scris simplu si alert, care iti arata cu claritate principiile de urmat.

Poate ca initial te vor bulversa unele idei ale autorului. Poate ca vei fi surprins sa afli, de pilda, ca nu exista niciun guru in business si nici vreo reteta de-a gata pentru succes. Ca degeaba muncesti din greu, cata vreme unei afaceri ii lipsesc dinamica si potentialul. Ca trebuie sa iti asumi riscuri nerusinate, dar si iti dai seama cand e mai bine sa renunti. Ca trebuie sa inovezi mereu. Sa creezi un brand sau un website de succes pentru compania ta. Sa nu cauti domenii de nisa, nici sa recurgi la un marketing tintit...

Mai mult, autorul te ia cu el in propria-i aventura captivanta in lumea businessului, povestindu-ti cum a plecat de la zero si a ajuns sa detina afaceri de milioane de dolari. Aventura lui Dan Norris e dovada vie ca ideile pe care ti le impartaseste sunt valide. Urmeaza-le - si vei ajunge, la randul tau, un antreprenor de succes.

Din aceeaşi categorie

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 416346