Teste grila - Organizarea si exercitarea profesiei de avocat

Teste grila - Organizarea si exercitarea profesiei de avocat
  • Teste grila - Organizarea si exercitarea profesiei de avocat
Teste grila - Organizarea si exercitarea profesiei de avocat de la SOLOMON
Editură SOLOMON
ISBN 606-9628-15-7
Număr de pagini 198
Limba Romana
Anul apariției 2022

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

49,90 lei
Indisponibil
  Fidelizare

la fiecare comandă acumulezi puncte pe care le poți folosi pentru a cumpăra alte produse

  Card cultural

Poți plăti cărțile din librărie cu cardul tău cultural.

  Livrare oriunde

Livrăm produsele noastre oriunde în lume, iar în București, în 24 de ore.

  Stoc permanent

Librăria Eminescu are peste 25000 de produse în stoc.

Descriere

Ideea acestei cărți, generată de lipsa instrumentelor pentru exersarea cunoștințelor la disciplina „Organizarea și exercitarea profesiei de avocat”, obligatorie atât la examenul de admitere în barou, cât și la examenul de definitivare în avocatură, s-a născut chiar în timpul pregătirii autorilor pentru examenele de admitere, respectiv de definitivat în avocatură. Experienței dobândite de autori „în focul examenelor” i se adaugă expertiza și cunoștințele coordonatorului, fost decan al Baroului Constanța și membru al Consiliului UNBR, care cunoaște și aplică legea de organizare a profesiei în cele mai subtile detalii.

Lucrarea conține 800 de grile, cu un grad de dificultate mediu, și include explicații pentru fiecare răspuns în parte. Această nouă ediție conține în plus un capitol de teste recapitulative și un capitol cu subiectele date la examenele de admitere și definitivat în profesie în ultimii ani, însoțite de explicații la variantele de răspuns.

Sperăm ca, prin conținutul cărții noastre, asimilarea acestei discipline să devină atractivă și efectivă, iar antrenamentul cu rezolvarea grilelor să vă ajute la obținerea rezultatului pe care și-l dorește orice candidat la examenele de admitere și definitivare în profesie: ADMIS!

Din aceeaşi categorie

Comentarii (0)
SAG: 421649