Performanta inalta. Ce obisnuinte te fac un om extraordinar

Performanta inalta. Ce obisnuinte te fac un om extraordinar
  • Performanta inalta. Ce obisnuinte te fac un om extraordinar
Performanta inalta. Ce obisnuinte te fac un om extraordinar de la ACT si POLITON
Editură ACT si POLITON
ISBN 606-913-847-2
Număr de pagini 511
Limba Romana
Anul apariției 2022
Categorie Sfaturi practice

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

59,00 lei
Stoc limitat
Cantitate
  Fidelizare

la fiecare comandă acumulezi puncte pe care le poți folosi pentru a cumpăra alte produse

  Card cultural

Poți plăti cărțile din librărie cu cardul tău cultural.

  Livrare oriunde

Livrăm produsele noastre oriunde în lume, iar în București, în 24 de ore.

  Stoc permanent

Librăria Eminescu are peste 25000 de produse în stoc.

Descriere

Brendon Burchard iti raspunde in modul cel mai elaborat cu putinta la intrebarea: "Cum devin unii oameni extraordinari?", astfel incat, la finalul cartii, vei sti cu certitudine ce ai de facut pentru a atinge succesul si a deveni un profesionist de top. Cartea - rezultatul a 20 de ani de cercetare -  te familiarizeaza cu o serie de obisnuinte testate care iti vor schimba mentalitatea si iti vor eficientiza munca, ajutandu-te astfel sa atingi performanta inalta, definita drept obtinerea, in mod constant si pe termen lung, a succesului dincolo de normele standard.

In afara de cele sase obisnuinte necesare pentru atingerea unui grad inalt de performanta si practicile prin care le poti deprinde, autorul iti va arata si cum poti capata mai multa incredere in tine, o caracteristica nelipsita celor obisnuiti sa aiba performante inalte. Foarte interesante vor fi de lecturat si pasajele in care autorul povesteste fragmente din autobiografia lui si lectiile pe care le-a invatat din experientele extraordinare prin care a trecut.

Brendon Burchard este instructor si consilier specializat in performanta inalta, autorul celui mai popular curs online despre performanta, a celui mai citit buletin informativ pe aceasta tema si a celei mai mari baze de date cu trasaturile de caracter ale profesionistilor de top. De asemenea, Brendon Burchard este fondatorul High Performance Institute (Institutul pentru Performanta Inalta), in cadrul caruia studiaza, impreuna cu o echipa de cercetatori, modul in care gandesc, se comporta, ii influenteaza pe cei din jurul lor si reusesc sa-si atinga obiectivele profesionistii de top. Tot el este creatorul singurei metode validate de evaluare a inaltei performante, precum si a primului program de acreditare profesionala din acest domeniu: Certified High Performance Coaching (Consiliere acreditata in domeniul inaltei performante).

Din aceeaşi categorie

Comentarii (0)
SAG: 421020