Liderul generos. O poveste despre ceea ce conteaza cu adevarat in afaceri

Liderul generos. O poveste despre ceea ce conteaza cu adevarat in afaceri
  • Liderul generos. O poveste despre ceea ce conteaza cu adevarat in afaceri
Liderul generos. O poveste despre ceea ce conteaza cu adevarat in afaceri de la ACT si POLITON
Autor Bob Burg
Editură ACT si POLITON
ISBN 606-913-756-7
Număr de pagini 222
Limba Romana
Traducator Beatrice Popescu
Anul apariției 2021
Categorie Sfaturi practice

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

38,00 lei
Stoc limitat
Cantitate
 

Descriere

Liderul generos: O poveste despre ceea ce contează cu adevărat în afaceri / The Go-Giver Leader: A Little Story About What Matters Most in Business de Bob Burg și John David Mann este o poveste despre leadershipul extraordinar. Eroul cărții, Ben are dificila misiune de a convinge o companie care se confruntă cu dificultăți financiare să fuzioneze cu compania pe care o reprezintă pentru a ieși din impas. O misiune dificilă, dar nu imposibilă, pentru îndeplinirea căreia Ben trebuie să dea dovadă de mult tact și să ajungă să înțeleagă în ce constă de fapt secretul unui leadership extraordinar. O lectură pe care liderii o vor iubi, dar nu numai ei, pentru că, spun cei doi autori ai cărții:

„Poate că nu ești CEO, prim-ministru sau președinte. Poate că nu te afli la cârma organizației în care lucrezi și nici nu ți-ai înființat propria companie. Însă, chiar dacă nu te afli într-o „poziție de leadership“ tradițională, asta nu înseamnă că nu te afli într-o poziție din care să-i poți influența pe alții. Îi poți inspira și susține pe cei din jurul tău. Poți fi un catalizator pentru excelența de care sunt capabili ceilalți. Luptă pentru succesul lor. Sprijină-i din toată inima.”

Ceea ce oferă în plus această carte față de cărțile obișnuite de leadership este povestea… O poveste în care cei doi autori au inclus treptat caracteristicile pe care ei le consideră cele mai importante pentru un lider extraordinar. 

Din aceeaşi categorie

Cărți de același autor

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 407114