Xenocid III

Xenocid III
  • Xenocid III
Xenocid III de la NEMIRA
Editură NEMIRA
ISBN 606-43-1276-1
Număr de pagini 590
Limba Romana
Anul apariției 2022
Colecție Armada

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

59,99 lei
Stoc limitat
Cantitate
 

Descriere

Finalist al premiilor Hugo & Locus.

In Xenocid cititorul descopera o lume unde oamenii, Matca si „purcelusii“ spera sa poata trai in buna intelegere. Lusitania, planeta pe care Andrew „Ender“ Wiggin a adus candva pacea, pare un nou eden. Cel putin, asa credea Ender…

Numai ca Lusitania este infestata cu descolada, un virus letal pentru oameni, fara de care insa purcelusii nu se pot reproduce. Din cauza amenintarii permanente a descoladei, Congresul Stelar ia o hotarare fatala: sa distruga planeta, impovarand astfel constiinta omenirii cu un dublu xenocid.

Asa ca flota porneste la atac, iar deznodamantul pare inevitabil...

„Orson Scott Card, care a castigat de mai multe ori si Premiul Hugo, si Premiul Nebula, a ajuns sa stapaneasca arta suspansului...“ (Chicago Sun Times)

„In stilul sau unic, Card ne propune cele mai profunde dileme etice, intr-o naratiune captivanta.“ (The New York Daily News)

„Personajele construite exemplar, perspectivele uimitoare asupra vietii si a universului si o aventura de proportii cosmice aduc romanul Xenocid, alaturi de cele doua carti ce il preceda in SAGA LUI ENDER, pe lista cu lecturi esentiale a oricarui iubitor de science-fiction.“ (Marian Coman, redactor-sef ARMADA)

Din aceeaşi categorie

Cărți de același autor

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 421556