Cutia din padure

Cutia din padure
  • Cutia din padure
Cutia din padure de la TREI
Editură TREI
ISBN 606-40-1354-5
Număr de pagini 382
Limba Romana
Traducator Camelia Ghioc
Anul apariției 2022
Colecție FictionConnection
Categorie Romane de actiune

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

55,00 lei
Stoc limitat
Cantitate
 

Descriere

Un alt caz din seria Stevie Bell

Nu te uita inauntru

Eleva-detectiv Stevie Bell are nevoie de un caz bun. Dupa ce a prins un criminal la liceul ei, Academia Ellingham, se duce acasa in vacanta, pentru a petrece o vara normala (adica plictisitoare).

Apoi primeste insa un mesaj de la proprietarul Taberei Sunny Pines, fosta Tabara Wonder Falls – unde au avut loc crimele din Cazul Cutia din padure.

In 1978, patru tineri care lucrau in tabara au fost ucisi cu bestialitate in padurea de langa oraselul Barlow Corners. Noul proprietar ii trimite o invitatie lui Stevie, propunandu-i sa-l ajute sa faca un podcast de investigatie despre acest caz.

Stevie accepta, atata vreme cat ii poate aduce cu ea pe prietenii sai. Nimic nu suna mai bine decat o vara petrecuta impreuna, investigand crime vechi.

Dar ceva malefic inca pandeste in orasel. Cand deschide capacul cutiei de mult ferecate, Stevie e complet luata prin surprindere de ceea ce gaseste inauntru. Cazul Cutia din padure va face loc pentru si mai multe victime. Iar de data aceasta, s-ar putea ca insasi viata fetei sa fie in pericol.

Din aceeaşi categorie

Cărți de același autor

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 422897