Tainele cartii cu sapte peceti. Cateheze la Cartea Apocalipsei

Tainele cartii cu sapte peceti. Cateheze la Cartea Apocalipsei
  • Tainele cartii cu sapte peceti. Cateheze la Cartea Apocalipsei
Tainele cartii cu sapte peceti. Cateheze la Cartea Apocalipsei de la SOPHIA
Editură SOPHIA
ISBN 973-136-859-7
Număr de pagini 285
Limba Romana
Traducator Ivan Dumitru
Anul apariției 2022

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

30,00 lei
Ultimul exemplar
Cantitate
  Fidelizare

la fiecare comandă acumulezi puncte pe care le poți folosi pentru a cumpăra alte produse

  Card cultural

Poți plăti cărțile din librărie cu cardul tău cultural.

  Livrare oriunde

Livrăm produsele noastre oriunde în lume, iar în București, în 24 de ore.

  Stoc permanent

Librăria Eminescu are peste 25000 de produse în stoc.

Descriere

Arhimandritul Athanasie Mytilineos (1927-2006), staretul Manastirii Adormirea Maicii Domnului si Sfantul Dimitrie din Larisa, Grecia, a fost un predicator luminat, care s-a dedicat inca din tinerete catehizarii poporului lui Dumnezeu - slujire pentru care a fost supranumit "Noul Gura de Aur" al Greciei. Omiliile sale se adreseaza tuturor credinciosilor Bisericii, indiferent de nivelul lor cultural, fiind in acelasi timp simple, profunde si profetice.

Fericitul staret Athanasie a lasat Bisericii o mostenire catehetica impresionanta - peste 3000 de cateheze si omilii inregistrate audio -, in care a explicat in amanunt cartile Sfintei Scripturi, de la Facere pana la Apocalipsa, fara a ocoli nici o tema importanta din viata contemporana a credinciosilor si a Bisericii.

Bineinteles ca microbii au fost facuti de Dumnezeu, dar nu aveau porunca sa-i vatame pe oameni. Acum, Dumnezeu Isi trimite fiarele cu numele de microbi ca sa-l vatame pe om, ca sa-l pedepseasca. Si vom vedea microbi pe care ochiul nostru nu i-a sesizat mai inainte, aceia pe care astazi ii numim virusuri si din cauza carora vom face viroze, infectii - care vin acum si ne ataca. Si mai rau este ca acestea pe care nu le vedem ne doboara la pamant pe noi, care ne-am ridicat pe varfuri si ne-am inaltat grumazul sa-i spunem Cerului: "Nu exista Dumnezeu!" Ce ironie... omul cel mandru sa cada la pamant mort din pricina unei fiare nevazute, care se numeste microb, care se numeste virus! - Pr. Athanasie Mytilineos, 1982

Traducere din limba greaca de Ivan Dumitru.

Cărți de același autor

Comentarii (0)
SAG: 419129