Secretele energiei nelimitate

Secretele energiei nelimitate
  • Secretele energiei nelimitate
Secretele energiei nelimitate de la PRESTIGE
Autor Sal Rachele
Editură PRESTIGE
ISBN 606-9609-92-7
Număr de pagini 393
Limba Romana
Traducator Ana Nicolai
Anul apariției 2023

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

69,00 lei
Stoc limitat
Cantitate
  Fidelizare

la fiecare comandă acumulezi puncte pe care le poți folosi pentru a cumpăra alte produse

  Card cultural

Poți plăti cărțile din librărie cu cardul tău cultural.

  Livrare oriunde

Livrăm produsele noastre oriunde în lume, iar în București, în 24 de ore.

  Stoc permanent

Librăria Eminescu are peste 25000 de produse în stoc.

Descriere

Discutiile detaliate despre energia punctului zero si constiinta umana, precum si felul in care relationeaza acestea doua demonstreaza masura in care energia libera ne poate schimba modul de viata.

Implementarea energiei punctului zero se confrunta cu obstacole importante de natura personala, sociala si politica, insa cartea Secretele energiei nelimitate ofera raspunsuri practice, in vederea depasirii acestor provocari si acceptarea unei existente a energiei libere, cu totul noua. Aceste idei revolutionare sunt destinate sa devina parti importante ale schimbarilor ce au loc pe planeta. Nu trebuie sa fii matematician sau un mare specialist ca sa intelegi conceptele prezentate aici, desi multe dintre idei sunt avangardiste. Autorul explica cu rabdare fiecare concept, iar prin examinarea subiectului energiei din diverse perspective - a stiintei, a fizicii si a psihologiei - cititorul devine constient de existenta unor posibilitati mai vaste. Rasa umana e formata din fiinte vaste, creatoare si inteligente facute dupa asemanarea Creatorului. Avem capacitatea de a accesa abundenta nelimitata a energiei infinite, ce este raspandita in cosmos. Cartea de fata ne ajuta sa renuntam la ideile, convingerile si conceptiile noastre limitative, eliberandu-ne sufletul si facandu-ne inima sa devina mai larga.

Sal Rachele este un pionier in domeniul potentialului uman. Inspirat de studii  intense si diverse, a dezvoltat Programarea alfa-teta si o modalitate de vindecare, bazata pe curentul sunetului sacru sau Naam. Metoda sa unica este menita sa reprogrameze mintea subconstienta si sa descatuseze potentialul creator launtric.

Printre celelalte carti scrise de Sal, se numara Viata la frontiera cunoasterii, Integrarea sufletului, Misterul timpului si Istoria reala a Pamantului. La mijlocul anilor '70, a devenit interesat de dezvoltarea propriilor capacitati extrasenzoriale si intuitive, urmand cursul Metoda Silva, de autocontrol mintal.  Sal s-a implicat in Respiratia circulara a lui Leonard Orr si in Respiratia circulara de integrare a lui Jim Leonard, o forma de yoga a respiratiei si de purificare constienta. In anii '80, Sal a avut preocupari extinse, imbinand in activitatea sa meditatiile ghidate, muzica pentru pian originala si consilierea extrasenzoriala. A inregistrat cateva casete si un CD, cu melodiile sale clasice New Age originale. Tot in aceeasi perioada a colaborat cu un hipnoterapeut, la crearea casetelor Leonard Series (Seria Leonard), de autohipnoza si autodezvoltare.

Din aceeaşi categorie

Cărți de același autor

Comentarii (0)
SAG: 429931