Raspunsul, vol. I-II

Raspunsul, vol. I-II
  • Raspunsul, vol. I-II
Raspunsul, vol. I-II de la DAKSHA
Autor David Icke
Editură DAKSHA
ISBN 973-1965-64-2
Număr de pagini 1063
Limba Romana
Anul apariției 2022

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

110,00 lei
În stoc
Cantitate
 

Descriere

Raspunsul oferit de David Icke unei generatii mintite

Cum ar fi daca ai putea patrunde dincolo de ceea ce spun presa si politicienii, ajungand in miezul lucrurilor si descoperind adevarata amploare a minciunilor care ne inconjoara? Cum ar fi sa stii adevarul despre lumea in care traim si astfel sa ai o sansa sa-ti pastrezi libertatea pe care inca o mai ai?

David Icke, in noua sa carte Raspunsul, disponibila la Editura Daksha, ne ofera perspective documentate, insotite de dovezi concrete si nume reale, indreptate spre problemele cu care generatia noastra se confrunta: globalizarea, controlul generalizat al populatiei, accesul limitat la sanatate, pandemia Covid-19. Ce se intampla cu adevarat dincolo de cortinele proiectate in presa? Cine si de ce a creat criza sanitara din pandemie? Care e scopul final al acestor experimente asupra populatiei?

Cartea Raspunsul a fost scrisa si publicata in anul 2020, atunci cand impactul pandemiei si lockdown-urilor era puternic resimtit. Totusi, ideile din aceasta carte nu sunt noi. Ele au fost enuntate cu semnale de alarma de catre David Icke in urma cu multi ani, in lucrarile sale anterioare. Pandemia nu a fost decat o confirmare a faptului ca teoriile sale sunt reale si cu atat mai ingrijoratoare cu cat se confirma mai concret de la an la an. Raspunsul inglobeaza toate teoriile lui Icke intr-o forma documentata, cuprinzatoare, dar usor de parcurs.

Realitatea cuantica este descrisa pe intelesul tuturor, asa incat fiecare cititor sa se poata reconecta cu adevarata sa natura si sa descopere contrastul dintre modul in care am fost creati si modul in care se doreste sa fim acum. Temele discutate sunt diverse, de la religie pana la sociologie, geopolitica si daunele create de tehnologia 5G, astfel incat fiecare dintre noi poate invata ceva nou parcurgand aceasta carte.

Cărți de același autor

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 427816