Ayurveda Detox

Ayurveda Detox
  • Ayurveda Detox
Ayurveda Detox de la PRESTIGE
Editură PRESTIGE
ISBN 606-9609-51-4
Număr de pagini 158
Limba Romana
Traducator Christian Tuculescu
Anul apariției 2022

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

39,00 lei
Indisponibil
  Fidelizare

la fiecare comandă acumulezi puncte pe care le poți folosi pentru a cumpăra alte produse

  Card cultural

Poți plăti cărțile din librărie cu cardul tău cultural.

  Livrare oriunde

Livrăm produsele noastre oriunde în lume, iar în București, în 24 de ore.

  Stoc permanent

Librăria Eminescu are peste 25000 de produse în stoc.

Descriere

Detoxificarea este acum un concept prezent pe buzele tuturor. Cu toate acestea, este cunoscuta de mii de ani. Chiar si indienii antici se bazau pe detoxificarea regulata a organismului. O particularitate: detoxificarea, conform invataturilor de vindecare indiene Ayurveda, curata corpul, mintea si sufletul, in egala masura, si readuce energia initiala in organism la toate nivelurile. Curatarea ayurvedica este solutia perfecta pentru multe dintre problemele fizice si mentale determinate de vremurile noastre supuse suprastimularii - cum ar fi stresul permanent, epuizarea, tulburarile de somn, problemele digestive, problemele de piele si caderea parului.

Expertul in Ayurveda de origine indiana Balvinder Sidhu iti arata o modalitate simpla si usor de pus in practica pentru a da putere organismului tau si a gasi un echilibru armonios pe toate planurile:

• Ingrijirea intestinala cu Ayurveda: pune o baza stabila - o digestie buna si un intestin sanatos joaca un rol-cheie in vindecarea ayurvedica.

• Curatarea ayurvedica: elibereaza-ti corpul, mintea si sufletul de vechile poveri - cu o cura de purificare de 5 sau 10 zile, exercitii de yoga potrivite pentru rutina zilnica, mici ritualuri de meditatie si sfaturi practice pentru fiecare zi.

• Cele trei Dosha: foloseste recomandarile pentru tipurile de constitutie Vata, Pitta si Kapha pentru o dieta si exercitii fizice optime si adecvate pentru fiecare individ in parte.

Din aceeaşi categorie

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 428872