Awefeeling

Awefeeling
  • Awefeeling
Awefeeling de la FOR YOU
Editură FOR YOU
ISBN 606-639-465-9
Număr de pagini 190
Limba Romana
Traducator Liliana Burghina
Anul apariției 2022

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

34,00 lei
Stoc limitat
Cantitate
 

Descriere

Scapa de durere si de tiparele negative si gaseste-ti pacea in doar 3½ minute pe zi

Dupa ce a elaborat un intreg sistem de vindecare si autovindecare spontana prin Quantum Entrainment® (QE), dupa rafinarile Sistemului Kinslow prin Eufeeling/Eusentiment, dr. Frank J. Kinslow isi continua explorarile in taramul constientei extinse prin Awefeeling, tehnica menita sa ne duca dincolo de tot ceea ce inseamna lumea materiala, dincolo de griji si munca, dincolo de sperante si eforturi, acolo unde ni se reveleaza Absolutul.

Awefeeling, minunarea indefinibila, ne poarta dincolo de intelegere, in sentimentul de conexiune cu Totul, ceea ce ii confera incredibila putere transformatoare. In Awefeeling, cea mai recenta cartea a sa, dr. Kinslow descrie principalele beneficii ale constientizarii minunarii (reducerea anxietatii, inflamatiilor si durerii, conectare sporita cu ceilalti, cresterea energiei si a gandirii critice, crestere spirituala spontana etc.) si cum se foloseste efectiv Awefeeling in viata de zi cu zi, in sedinte scurte si eficiente.

„Rezultatul paradoxului Awefeeling este perfectiunea. Mintea ti-e linistita, iar din punct de vedere emotional esti complet. Aceasta e platforma perfecta ca sa elimini anxietatea si singuratatea, sa intri in starea de atentie si sa gandesti mai critic, sa reduci inflamatiile si durerea si sa ti revigorezi sistemul imunitar, sa rupi ciclurile negative, sa te conectezi mai semnificativ cu ceilalti, sa te indragostesti mai profund de natura si sa ti consolidezi legaturile spirituale. Toate au rezultate dovedite. Toate sunt rezultatele unui singur obicei simplu, acela de a fi in starea de minunare.“ Dr. Frank J. Kinslow

Din aceeaşi categorie

Cărți de același autor

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 428340