Suntem sanatosi la minte? Despre sanatatea psihica in Romania. Sase abordari

Suntem sanatosi la minte? Despre sanatatea psihica in Romania. Sase abordari
  • Suntem sanatosi la minte? Despre sanatatea psihica in Romania. Sase abordari
Suntem sanatosi la minte? Despre sanatatea psihica in Romania. Sase abordari de la HUMANITAS
Autor Daniel David
Editură HUMANITAS
ISBN 973-50-7576-7
Număr de pagini 148
Limba Romana
Anul apariției 2022
Categorie Psihologie

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

29,90 lei
În stoc
Cantitate
 

Descriere

Dupa mai bine de-un secol de la fondarea primului laborator de psihologie experimentala, stiinta psihologiei a facut descoperiri extraordinare, ce au imbunatatit viata a milioane de oameni: forme de terapie bazate pe dovezi clinice ale eficientei, legaturi incontestabile intre minte si trup, cauze ale unor patologii care l-au scos pe bolnavul psihic din sfera misterului si a discriminarii, permitandu-i accesul la tratament medical, integrare in societate si acceptare.

De ce, atunci, continua sa dainuie in Romania reticenta fata de serviciile de sanatate mintala? De ce se teme suferindul psihic sa apeleze la ajutorul psihiatrului, al psihologului si al psihoterapeutului chiar si atunci cand durerea este mult prea mare ca sa fie gestionata pe cont propriu? De ce este atat de depasit sistemul public de sanatate mintala si de ce unii specialisti cad prada prejudecatilor sau resemnarii?

Reunind perspective diferite, experiente complexe de formare, apoi practica de cabinet, spital, clinica, sala de curs etc., sase specialisti romani in domeniile psihologiei si psihiatriei propun sase abordari pentru transformarea sanatatii mintale intr-o prioritate si la noi, aducandu-ne, prin dragostea de om si de meserie pe care o exprima fiecare autor, alinare si speranta.

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 420452