Concentrat. Cum sa-ti controlezi atentia ca sa poti alege

Concentrat. Cum sa-ti controlezi atentia ca sa poti alege
  • Concentrat. Cum sa-ti controlezi atentia ca sa poti alege
Concentrat. Cum sa-ti controlezi atentia ca sa poti alege de la CURTEA VECHE
Autor Nir Eyal
Autor Julie Li
Editură CURTEA VECHE
ISBN 606-44-1039-9
Număr de pagini 271
Limba Romana
Traducator Ruxandra Comsa
Anul apariției 2021
Categorie Psihologie

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

49,00 lei
Stoc limitat
Cantitate
  Fidelizare

la fiecare comandă acumulezi puncte pe care le poți folosi pentru a cumpăra alte produse

  Card cultural

Poți plăti cărțile din librărie cu cardul tău cultural.

  Livrare oriunde

Livrăm produsele noastre oriunde în lume, iar în București, în 24 de ore.

  Stoc permanent

Librăria Eminescu are peste 25000 de produse în stoc.

Descriere

Cum să îţi transformi valorile în timp

Puterea de atracţie te împinge înspre ceea ce vrei de la viaţă, în timp ce distragerea te îndepărtează. In partea I, am deprins mai multe moduri prin care ne putem confrunta cu factorii declanşatori interni, factori care ne pot împinge înspre distragerea atenţiei, şi cum să reducem sursele de disconfort; dacă nu ne controlăm impulsul de a fugi de emoţiile deranjante, vom căuta mereu soluţii rapide ca să ne calmăm durerea.

 

Pasul următor constă în găsirea modalităţilor prin care să dăm mai multe şanse puterii de atracţie şi vom începe cu modul în care ne petrecem timpul. Scriitorul german Johann Wolfgang von Goethe credea că poate prezice viitorul cuiva pe baza unui simplu fapt. El scria aşa: „Dacă ştiu cum îţi petreci timpul, atunci ştiu ce ai putea deveni''

 

Gândeşte-te la toate modalităţile prin care ceilalţi îţi fură timpul. Seneca, filozof stoic roman, scria: „Oamenii sunt cumpătaţi când e vorba despre protejarea proprietăţilor personale, dar imediat ce vine vorba despre pierderea timpului, se dovedesc a fi cei mai risipitori cu unicul lucru cu privire la care suntem îndreptăţiţi să fim zgârciţi."

 

Deşi Seneca a scris acest lucru cu peste 2 000 de ani în urmă, cuvintele lui rămân valabile şi astăzi. Gândeşte-te la toate încuietorile, sistemele de securitate şi tipurile de depozitare pe care le folosim pentru a ne proteja proprietăţile, şi apoi la cât de puţin ne protejăm timpul.

 

Conform unui studiu realizat de Promotional Products Association International, doar o treime dintre americani respectă un program zilnic, ceea ce înseamnă că majoritatea se trezesc în fiecare dimineaţă fără a avea niciun plan formal. Cel mai preţios bun al nostru - timpul - este...

Din aceeaşi categorie

Comentarii (0)
SAG: 412755