Viata Domnului Iisus Hristos. Cea mai frumoasa povestire pentru copii

Viata Domnului Iisus Hristos. Cea mai frumoasa povestire pentru copii
  • Viata Domnului Iisus Hristos. Cea mai frumoasa povestire pentru copii
Viata Domnului Iisus Hristos. Cea mai frumoasa povestire pentru copii de la SOPHIA
Editură SOPHIA
ISBN 973-136-861-0
Număr de pagini 230
Limba Romana
Anul apariției 2022

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

20,00 lei
Stoc limitat
Cantitate
 

Descriere

Scriitoarea Amelia Sophia Le Feuvre (1861-1929) s-a nascut la Londra, in anul 1861. Multe dintre cartile ei sunt dedicate copiilor, fiind impregnate cu principiile crestine care stau la temelia unei educatii in spiritul credintei. Pe nesimtite, prin intermediul unor povestiri frumoase si atragatoare, copiii sunt familiarizati cu cele mai importante idei si notiuni, de care nu se vor desparti mai tarziu niciodata.

Cartea de fata ne propune cea mai frumoasa istorisire din lume - aceea a vietii Mantuitorului, rezumand episoadele majore relatate de Sfintele Evanghelii si reformuland in cuvinte la indemana si accesibile continutul catorva parabole. Este, asadar, o carte care nu ar trebui sa lipseasca din mica biblioteca a copiilor, ca o introducere la lectura de mai tarziu a textului biblic.

Va ofer aceasta povestire in cuvinte cat mai simple a vietii pamantesti a Mantuitorului, in speranta ca i-ar putea captiva si pe cei mici. Am incercat sa o scriu asa cum mi-ar placea sa li se citeasca unor copii la varsta de patru-cinci ani sau mai mari.  De aceea, nu am insistat prea mult asupra continutului doctrinar al invataturilor Domnului, ci I-am redat pur si simplu cuvintele, povestind cateva dintre pildele pe care copiii le pot intelege cu usurinta. M-am straduit sa descriu viata Mantuitorului pe intelesul tuturor. Desigur, cel care o citeste copiilor poate adauga si alte lucruri. Speranta mea este ca, istorisindu-le celor mici vietuirea pamanteasca a lui Iisus, El va fi mai bine inteles si mai iubit de cei care I-au fost la randul lor atat de dragi. - Amy Le Feuvre

Din aceeaşi categorie

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 419130